Redken Heat Styling

De adembenemende Lizzy Jagger is het beroemde gezicht van het vernieuwde Redken Heat Styling gamma. De nieuwe Heat Restyling technologie werd toegevoegd waardoor het haar beschermd wordt en gemakkelijk in model gebracht kan worden. Hieronder enkele producten uit het gamma!

Redken Heat Styling

 

De producten uit dit gamma bevatten partikels van bijenwas die bij lage temperaturen smelten en weer conglomereren bij het afkoelen. Het haar kan dus erg gemakkelijk in model gebracht worden, en de stijl blijft ook perfect zitten dankzij de bijenwas. Wil je toch een andere stijl? Gewoon wat hitte toevoegen zodat de partikels opnieuw smelten, en dan kan je het haar opnieuw stylen.

Ik testte de Thermal Smoothing Blow-Dry Lotion (€24/150 ml), de Thermal Setting Mist (€24/150 ml) en de Thermal Holding Spray (€24/250 ml) uit.

De Blow-Dry Lotion breng je aan op vochtig haar om het vervolgens droog te föhnen. De Thermal Setting Mist zorgt voor extra glans tijdens het stylenm en de Thermal Holding Spray fixeert het kapsel langdurig en heeft een anti-frizz effect. Het zijn bijzondere producten: je voelt ze niet zitten, maar je kapsel blijft wel mooi in model gedurende de dag. Mijn haren beginnen vaak wat om te flippen (very annoying) maar deze producten in combinatie met een stijltang zorgt ervoor dat alles mooi glad en plat blijft. Mijn haar is ook gezonder, ondanks het vele föhnen en stijlen.

Als jij graag met styling tools aan de slag gaat én graag vaak van haarstijl verandert, dan moet je deze producten eens uitproberen. Het zijn sowieso topproducten om je haren mee te stylen want ze beschermen tot maar liefst 450 graden!

Verkrijgbaar bij de Redken kapper.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply