Redken Beach Envy Volume

Een tijd geleden lanceerde Redken 2 nieuwe productgamma’s die voor een spectaculair volume in het haar zorgen: de High Rise Volume producten die het haar body en volume geven, en Beach Envy Volume, producten die je soepele krullen met die begeerde beachlook geven. Beide gamma’s zijn geschikt voor alle haartypes maar vooral voor mensen met dun haar. De producten zijn namelijk samengesteld uit filloxane, een ingrediënt dat het haar dikker en voller maakt. Ik testte het Beach Envy Volume gamma uit dus lees snel verder voor meer info.

Redken Beach Envy Volume

Beach Envy Volume texturizing shampoo – €22,50 voor 300 ml

De shampoo Beach Envy Volume bevat een textuurmix van filloxane, mineralen en polymeren die schitterende, soepele krullen met meer body en volume geeft. Het heeft een hele frisse geur en maakt mijn haar lekker luchtig en volumineus.

Beach Envy Volume texturizing conditioner – €24,70 voor 250 ml

De conditioner in dit gamma bevat dezelfde ingrediënten als de shampoo die ervoor zorgen dat het haar beachy waves en volume krijgen. Het verzwaart het haar niet, iets wat ik wel vaak met conditioners heb.

Beach Envy Volume wave aid – €26,75 voor 250 ml

Deze wave aid bevat een mix van mineralen die mooie golven in het haar creëren. Je brengt het aan op handdoekdroog haar en kneedt het zachtjes terwijl je het droogt met de föhn of diffuser. Voor extra golven kan je ook een krultang gebruiken en sommige plukken zachtjes krullen.

Nu, mijn haar is heel stug en recht, dus ik verwachtte geen mirakels van dit gamma. Toch merkte ik een kleine slag in mijn haar als ik alle drie de producten gebruikte! Ik gebruikte geen föhn of een andere vorm van hitte – gewoon natuurlijk laten drogen. Het resultaat was echt leuk en het zorgde dat mijn haar wat meer volume en dimensie krijgt. Love it!

Producten zijn verkrijgbaar bij de erkende kappers.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 Comment

  1. Dineke says: Reply

    Ziet er echt goed uit!

Leave a Reply