Qiriness Elixir Eclat Parfait

Een serum tegen roodheid, verwijde poriën en vlekken? Yes please! Qiriness heeft met haar Elixir Eclat Parfait de oplossing tegen al deze probleempjes. Verder werkt het ook hydraterend, gladmakend en lichtjes peelend.

Ik kreeg dit wonderserum een dikke anderhalve maand geleden opgestuurd, en sindsdien gebruik ik het elke dag. Ik was superbenieuwd, want een antiroodheidproduct is altijd welkom bij mij. En porïenvernauwend, peelend, hydraterend – wie wilt dit nu niet?

Qiriness is een Frans merk dat in 2004 opgericht werd door Mi-Ryung Beilvert en Vivian Marton. Beide vrouwen wilden producten dat de verzorging in een spa nabootst, voor élke vrouw.

Het merk is hier bij ons te koop bij de Ici Paris XL, dus goed verkrijgbaar. De prijzen variëren van €20 tot €75, met reinigers, tonics en dagcrèmes in verschillende prijsklassen. Dit serum kost zo’n €54,45.

Het serum zit in een doorzichtige plastieken tube. Het is heel simpel, maar oogt toch klassevol. Echt zo iets wat je in een spa vindt.

Op de achterkant van de tube staan wat instructies. Je kan dit serum onder je dagcrèle gebruiken, zowel ‘s morgens als ‘s avonds. Persoonlijk vind ik het zo hydraterend werken dat je het gewoon als dagcrème kan gebruiken.

Dit Elixir Eclat Parfait is een witte creme. Ik vind het namelijk nogal dik van textuur voor een serum.

Het product heeft geen geurtje, smeert gemakkelijk uit en trekt snel in, zonder een vettig gevoel achter te laten. Het is heel hydraterend, dus ik vind dat je geen dagcrème meer nodig hebt. Maar dit vervangt wel geen dagcrème! Ik gebruik het voornamelijk op mijn wangen en kin, en omdat ik het zo hydraterend vind smeer ik daar geen dagcrème meer op. Anders voelt het allemaal te vettig aan voor me.

Nu ik het serum een dikke anderhalve maand heb gebruikt, kan ik zeggen dat ik zeker tevreden ben! De roodheid op mijn wangen is zeker verminderd, maar nog niet helemaal weg. Dat mag je eigenlijk ook niet verwachten van een crème.

Echte pigmentatievlekken heb ik niet, maar poriën – zeker weten! Naar mijn gevoel werkt dit serum een beetje porïenvernauwend, maar verwacht geen wonderen.

Waar ik wél echt tevreden over ben, zijn de hydraterende en verzachtende eigenschappen. Nog nooit heb ik een product gebruikt dat de huid zo soepel en zacht maakt. Het heeft zeker mijn huid gezonder en stralender gemaakt.

Al bij al ben ik best tevreden met dit product. Nu denk ik dat oudere dames of dames met een droge huid meer gebaat zijn met dit serum, want ik heb geen pigmentatievlekken of een droge huid. Bovendien doet het je huid echt stralen, dus met een droge/oudere huid is dit een dik pluspunt.

Qiriness Elixir Eclat Parfait – €54,45 ; verkrijgbaar bij de Ici Paris XL

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

3 Comment

  1. Ik heb wel pigmentvlekken, maar die hebben niks met ouderdom te maken, dus ik vrees dat ik er ook niet zoveel baat bij zou hebben. Goeie review!

  2. Mme_Sophistique says: Reply

    inderdaad helemaal iets voor de mama 😀

  3. beautiesatwork says: Reply

    eerder iets voor mama 🙂

Leave a Reply