PUPA Princess collectie

Een merk waar ik al enorm veel over heb gelezen maar zelf nog geen ervaring mee had, is PUPA. Jullie kennen het ongetwijfeld wel van onder andere prachtige nagellaksetjes en lipsticks.

Vandaag toon ik jullie twee producten uit de Princess collectie. PUPA brengt deze collectie uit voor het eindejaar en tovert hiermee elke vrouw om tot een moderne prinses. Lezen jullie mee?

Ik ontving het PUPA Princess Pupart Eyeshadow Palette en een PUPA Princess Shiny Lip Fluid Lacquer-Effect Lip Color.

Laat ik beginnen bij het oogschaduwpalette. Dit palette bevat acht oogschaduwkleuren en één eyeliner. De oogschaduws in drie verschillende finishes: glanzend, satijn en mat.

De verpakking van het palette is van erg stevig plastiek. Ik vind dat de vormgeving wel sterk doet denken aan dat Barbie speelgoed make-up van vroeger, of à la Polly Pocket. Maar zoals ik al vaker heb gezegd: als het product goed is, doet het uiterlijk er niet aan toe.

Aan de binnenkant zit er een grote spiegel – erg handig. Er zit ook een fijne kwast bij waarmee je zowel oogschaduw als de eyeliner mee kunt aanbrengen. De oogschaduwkwast is ook een écht kwastje, en niet zo’n goedkope sponsapplicator. Hier ben ik erg tevreden over en ga hem dus zeker nog gebruiken.

De oogschaduwkleuren zijn mooi gevarieerd. Je hebt lichte kleuren om als highlighter te gebruiken of als basiskleur over je hele ooglid, maar je hebt ook donkere tinten en zelfs een paarse kleur voor een knallend effect.

De zwarte eyeliner in dit palette – ‘noir ultime’ – vind ik ook geweldig. Je kan deze namelijk als echte eyeliner gebruiken, maar ook als een oogschaduw voor een smoky effect. Dit product kan je op verschillende manier gebruiken door de unieke textuur: niet echt crème, maar ook geen poeder. Erg interessant!

Ik heb hier de oogschaduws voor jullie geswatcht in dezelfde volgorde als in het palette.

De eerste kleur is een erg goed gepigmenteerde witte highlighter. Daarnaast vinden we een beige, neutrale kleur – ideaal als basiskleur. De volgende oogschaduw is een gouden tint. Deze hebben allemaal een glanzende finish.

Up next: een mooie peachy kleur. Dan hebben we een knallend roze, gevolgd door een neutrale donkerbruine kleur.

Daarna hebben we een taupe kleurtje met een prachtige satijnen finish. Tot slot is er nog paars, die helaas niet zo fel is als ik had gehoopt.

Tot slot is er nog de ‘noir ultime’. Je ziet dat je het perfect als oogschaduw kunt gebruiken. Maar met een eyelinerkwastje kan je er ook strakke lijnen mee trekken. Een echt uniek topproduct, dus!

Nu toon ik graag de PUPA Princess Shiny Lip Fluid Lacquer Effect Liquid Lip Color. Een hele mondvol! Het komt er op neer dat dit de rijke kleur van een lipstick heeft maar de glans en schittering bezorgt van een lipgloss. Ik heb hem in de kleur 001 Nude. In totaal zijn er vier verschillende tinten verkrijgbaar.

De Fluid heeft een sponsapplicator dat nét lang genoeg is.

001 Nude is een oudroze kleur. Ik vind hem écht mooi! Het geeft een mooi nude-effect, zonder je er als een spook te laten uit zien.

De formule is ook gewoonweg fantastisch. Het is zó’n ongelofelijk zachte formule dat enorm goed dekt en ook nog eens lang blijft zitten. Hier ben ik helemaal van overtuigd!

Mijn eerste ervaring met PUPA is in ieder geval erg positief verlopen. Hoewel ik niet zo’n fan ben van de verpakking van het palette, ben ik wel erg overtuigd van de kwaliteit van de oogschaduws. Vooral de eyeliner/oogschaduw vind ik echt top. En de Lip Fluid is ook helemaal mijn ding!

PUPA Princess Shiny Lip Fluid Lacquer Effect Liquid Lip Color – €15
PUPA Princess Pupart Eyeshadow Palette – €24,70

Verkrijgbaar sinds november in de PUPA verkooppunten: info@neolabo.be

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

18 Comment

 1. Angelique says: Reply

  oh crap wat een mooie palette! Need it haha

 2. robin says: Reply

  ik heb het palette ook en ook de lipgloss maar die was bij mij ontploft (geen idee hoe)

 3. Jacky Baan says: Reply

  Prachtig! Vooral de palette! Die ziet er al ''prinses'' achtig uit!

 4. Dat palette lijkt echt prachtig!

 5. Esra says: Reply

  Wauw mooie oogschaduw palette!

 6. Wauw dat palette ziet er prachtig uit! 🙂

 7. Ooooh mooi palet, zeg, dat trekt meteen mijn aandacht 🙂 Maar die lipgloss staat je ook wel super.

  1. DianaAPBL says: Reply

   Dankjewel! Het palette is inderdaad bijzonder en het heeft een erg hoog 'hebben'-gehalte!

 8. chitchatontherocks says: Reply

  Wat een mooi palette. En die lip fluid staat je idd super!

 9. Mme_Sophistique says: Reply

  oh die lipkleur staat je echt supergoed! en de oogschaduws zien er inderdaad niet slecht uit 🙂

  1. DianaAPBL says: Reply

   Dankjewel Sophie!

 10. beautiesatwork says: Reply

  dat palette ziet er heel goed uit 🙂 leuke collectie

 11. Heel mooi palette waar je veel kanten mee op kan 🙂

  1. DianaAPBL says: Reply

   Vind ik ook!

 12. Ik heb zelf nog niets van PUPA, maar ik zag laatst een hele mooie mono oogschaduw. Als een soort diamantje ofzo, niet gekocht, maar moet er wel steeds aan denken, Ik zou ook graag eens wat van PUPA proberen, want t palette ziet er echt prachtig uit!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Dat is een teken dat je hem moet kopen, haha!

   1. Volgende keer als ik m tegen kom, koop ik m 😉

 13. Jana says: Reply

  Wauw mooi palette ! Die lipgloss staat je ook wel leuk diana ! x

Leave a Reply