Pupa Navy Chic

Deze zomer zien we overal die navy look terug. Ook Dior heeft er een collectie aan gewijd (binnenkort op de blog!) en ook Pupa pikt die trend op. Ik heb twee producten uit de nieuwe Navy Chic collectie die ik jullie vandaag ga laten zien.

Ik ontving een Matic Stylo, een creme oogschaduw, en een felgeel nagellakje.

De Matic Stylo oogschaduw is een oogschaduw in stick vorm. Hij is verkrijgbaar in vier tinten en bezit een gelformule dat verfrissend werkt dankzij het hoge percentage aan water dat er in verwerkt zit.

Hier is kleur 004, Silver. Het is – logisch – een zilveren kleur met veel shimmers erin.

Wat mij direct opviel, is dat de oogschaduw inderdaad heerlijk fris en verkoelend aanvoelt. Heel gek maar erg aangenaam! De formule is bovendien ook erg zacht en smeert gemakkelijk uit. De oogschaduw is niet 100% dekkend, maar dat vind ik eigenlijk prima. Ik sta niet te springen om mijn oogleden vol met zilver te smeren.

Deze oogschaduw is dus perfect als basis om andere oogschaduwkleuren te laten stralen. Je kan hem ook als highlighter gebruiken, of boven op een andere oogschaduw om je ogen groter te laten lijken.

De Matic Stylo is bovendien erg waterproof. Je kan er dus zonder zorgen mee in het zwembad springen! Smudgeproof is hij wel niet helemaal, maar dat is voor mij geen minpunt.

In deze collectie zitten ook zes nieuwe nagellakkleuren in. Drie daarvan hebben de Lasting Color Gel formule (voor glanzende nagels met een ‘glas’-effect); de andere drie zijn Lasting Color Matt nagellakken voor een matte finish.

De kleur die ik hier heb, heet 001 Matt Yellow. Het flesje vind ik alvast erg leuk, met de matte look.

De nagellak dekt perfect in 1 laagje en heeft die matte finish zoals beloofd. Ik ben vergeten een foto te trekken en met het verhuis ligt de nagellak ergens verstopt in één van de tientallen dozen hier… Mijn excuses daarvoor! Maar het is dus een fijne, degelijke nagellak waarbij je geen aparte topcoat nodig hebt om die matte finish te verkrijgen.

Matic Stylo ~ €15
Nagellak ~ €7
Pupa Navy Chic – verkrijgbaar via Neo Labo

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

3 Comment

  1. Angelique says: Reply

    Vooral het lakje lijkt mij tof

  2. Leuk dat geel joh, zeker voor Pasen 😀

  3. Ik heb nog niets van Pupa, maar vind het een chique merk.

Leave a Reply