ProNails Fluffs to Puff – Neon Pink

Vorige week kreeg ik iets leuks in de bus, namelijk de Fluffs to Puff kit van ProNails. Dit is dé nieuwe hype in de nagelwereld: fluwelen nagels.

Angst en intrige overvielen me bij het zien van deze kit. Ik wilde aan de ene kant dolgraag iets nieuws proberen, maar aan de andere kant ging het idee van fluffy roze nagels in tegen alles waar ik in geloof. Maar het resultaat heeft me enorm verrast. Kijk snel mee!

De kit bevat een roze nagellak (nummer 218) en bijpassende fluff. Op de achterkant van het doosje staat nog eens hoe je te werk moet gaan. Eigenlijk heel simpel: eerst de nagellak aanbrengen, en terwijl deze nog nat is de vezeltjes aanbrengen.

ProNails raadt ook aan om eerst een laagje witte nagellak (nummer 80) aan te brengen, vóór de roze nagellak. Dit maakt de fluokleur nóg feller en intenser.

Dit zijn dus de tools waar je mee aan de slag gaat. Je hebt niks speciaals nodig – geen lepeltjes, tangetjes of whatever.

Et voilà, dit is het resultaat. En eerlijk gezegd, ik ben er best fan van!

De kleur is misschien iets te fel voor me, maar het effect vind ik echt leuk. Mijn nagels zijn lekker zacht, en ik had moeite om niet de hele tijd aan mijn nagels te zitten.

Verrassend genoeg blijven deze fluffy nagels goed zitten. Reken maar op een paar dagen, en dat is best indrukwekkend. Je kan trouwens gewoon je handen wassen – dat heeft geen effect op de houdbaarheid. Het ziet er enkel een beetje gek uit als het nat is, maar dat verdwijnt als je nagels terug opdrogen (wat een rare zin).

Het aanbrengen van de vezeltjes is wel niet zo handig. Je moet nagel per nagel doen, want anders droogt de nagellak en plakken de vezels niet. Maar het probleem dat ik vooral had, was dat de vezels niet gemakkelijk uit het potje kwamen. Je tikt, en er komt gewoon niet veel uit.

Ik heb echt zitten kloppen op dat potje vooraleer ik genoeg vezels op mijn nagel had. De helft viel ook gewoon langs mijn nagel, dus het was wel een kliederboel. Een tip: ga niet in de buurt van een open deur of raam zitten, en leg een paar tissues onder je hand zodat je tafel niet onder de roze vezels komt te zitten.

Een betere manier was misschien om de vezel in een potje te gieten, en je nagel daar dan in dippen. Ik denk dat ik dat op die manier ga proberen in het vervolg!

Ik ben in ieder geval fan van fluffy nagels! Jammer dat er alleen maar twee kleuren beschikbaar zijn (Neon Pink en Neon Green). Ik had graag ook donkere kleuren gezien. Zwarte fluffy nagels, hoe leuk zou dat niet zijn?!

Fluffs to Puff kit – €18,95

Veel liefs,
Diana

 

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

13 Comment

 1. Jaaaaa zwarte fluffy nagels, goed idee!

  <3

 2. mostlysunnybunny says: Reply

  Oh wow, this is really fluffy! I think it's interesting, but for the moment anything fluffy looks way too warm. Maybe in autumn/winter though!

 3. Tessa says: Reply

  wel schattig maar denk dat ik er onhandig mee zou zijn :p

 4. Wat ziet dit effect er leeeuk uit!

 5. Mme_Sophistique says: Reply

  ik vind het een heel leuk effect 😀 ik moest ook meteen aan despicable me denken :p

  1. DianaAPBL says: Reply

   Hahaha ja 😀 Ik heb net Despicable Me 2 gezien, had deze nagels moeten opdoen :p

 6. Ik vind het best leuk 🙂 It's so fluffyyyyyyyY!

 7. Sofie says: Reply

  Ik heb ook nog ergens zo'n kitje (maar van een ander merk), maar bij mij is het niet zo'n succes moet ik zeggen 😀 Waarschijnlijk ligt het ook gewoon aan mij hoor 🙂

 8. beautiesatwork says: Reply

  ik vind dat zooo raar 🙂

 9. Mandy says: Reply

  Ik doe altijd met een pincetje de velvet uit het potje op mijn nagels leggen, dit werkt beter

  1. DianaAPBL says: Reply

   Oh, bedankt voor de tip Mandy!

 10. Redhotjillypeppers says: Reply

  Wat een leuk effect ! Het is inderdaad te hopen dat ze het aantal kleuren nog gaan uitbreiden.

 11. Ziet er echt leuk uit!

Leave a Reply