Pronails Aquatics collectie

Vorige week liet ik al de Fluffs to Puff kit zien; vandaag is het de beurt aan de zomercollectie van ProNails, genaamd Aquatics. Dit is een lijn met felle neonkleuren die het zon-, zee- en strandgevoel perfect weergeven. Ik heb 2 mooie lakjes uit de lijn ontvangen, samen met de Ocean Glitz topcoat. Kijken jullie mee?

Op onderstaande foto zien jullie de lakjes: Kiss My Feet (een neon oranjerode kleur), Aquatic (oceaanblauw met subtiele glitters) en Ocean Glitz (doorzichtig met zilveren glitters).

Ik heb de lakjes van ProNails altijd al fijn gevonden. Ze lakken gemakkelijk, drogen verrassend snel en blijven lekker lang zitten. Je krijgt dus waar voor je geld.

Van deze nagellakken ben ik dus ook zeer tevreden. Het enige minpunt is dat Aquatic een beetje stroperig lakt (je ziet het wel op de foto’s). Maar voor de rest drogen ze snel en heb je genoeg aan 2 laagjes. Houdbaarheid is een dag of 4, 5 met een beetje tipwear.

Kiss My Feet0 is zo’n kleur waar je meteen gelukkig van wordt. Knaloranje is toch de perfecte kleur voor de zomer, niet?

Rechts zien jullie trouwens Ocean Glitz erover aangebracht. De glitters zijn eerder subtiel en geven een leuk effect, maar verwacht geen showstopping effect.

Aquatic is een helderblauwe kleur met subtiele gouden glitters. Deze lakt een beetje stroperig en oneven, maar misschien lag het wel enkel aan dit flesje want mijn andere lakjes van ProNails lakken supergemakkelijk.

Ocean Glitz zie je beter bij deze kleur dan bij Kiss My Feet. Het effect vind ik hier ook veel mooier.

Kiss My Feet is een zalige nagellak; Aquatic is iets te stroperig voor me en Ocean Glitz vind ik wel een leuk effect geven.

De houdbaarheid is dik oké, en de lakjes drogen ook zeer snel op. Ik vind de prijs/kwaliteitverhouding dus zeker in orde!

ProNails – €12,50 voor 10 ml

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

6 Comment

 1. Mme_Sophistique says: Reply

  oeh mooie lakjes! ocean glitz en die blauwe is inderdaad een heel mooie combinatie

 2. Redhotjillypeppers says: Reply

  De blauwe kleur springt er echt wel uit !

 3. mostlysunnybunny says: Reply

  Wow, such stunning summery shades! I wish there were more flecks in the top coat, but it's nice anyways!

 4. De kleurtjes zijn erg leuk! Alleen de glitterjes, mwaa, ik weet het niet, die hoeven er voor mij niet bij.

  1. DianaAPBL says: Reply

   Dat gevoel heb ik ook een beetje. Vind de topcoat wel mooi maar het is niet direct iets van 'HEBBEN'.

 5. beautiesatwork says: Reply

  die oranje lak is wel tof 🙂

Leave a Reply