Printemps Précieux de Chanel – Rouge Allure Fantasque

Sinds enkele dagen ligt de nieuwe lentecollectie van Chanel in de winkels – Printemps Précieux de Chanel. Het pronkstuk uit de collectie vind je hier, en voor swatches van de blush kan je hier terecht. En vandaag toon ik jullie nog een supermooie lipstick! Ontmoet de Chanel Rouge Allure in de kleur Fantasque.

In deze lentecollectie zitten in totaal vier kleurtjes. Ik ontving Fantasque, een zacht roze kleurtje met een subtiele shimmer erin.

De lipsticks van Chanel zijn supermooi! Simpel glanzend zwart met gouden dop en witte opdruk – het simpelste design is het meest luxueus.

Ik heb al ooit een Rouge Allure lipstick getest – Excentrique – waar ik erg tevreden over was. De kleur bleeft echt de hele dag zitten, zonder uit te drogen! Ik was erg onder de indruk en verwachtte hetzelfde over deze lipstick.

En ja hoor, hij voldoet aan al mijn verwachtingen! Al is deze lipstick naar mijn gevoel toch veel zachter, romiger en meer voedend. Alsof je lippenbalsem opsmeert, maar dan met een goede dekking en lange houdbaarheid.

Fantasque is een supermooie neutrale roze kleur. Het geeft een fris lentegevoel, echt heel goed doordacht van Chanel.

Als jij één van deze lipsticks of een ander productje uit de collectie wilt bemachtigen, dan moet je héél hard naar de parfumeries rennen. De collectie is al sinds de 18de verkrijgbaar, dus fingers crossed!

Chanel Rouge Allure – €32

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

9 Comment

 1. Oh das een mooie ! Chanel lipsticks zijn zo fijn !

 2. Ziet er goed uit, heel naturel!

 3. Mooie kleur!

 4. Wat een mooie kleur ! Ik ga mij er toch eens één moeten aanschaffen 🙂

 5. Wat een mooie kleur!

 6. beautiesatwork says: Reply

  heel naturel 🙂

 7. Heel mooie kleur! Die wil ik ook nog wel 🙂

 8. mooie kleur! en een tof review!

 9. Hij staat je heel mooi Diana :). Echt een perfecte kleur dat bij je lippen past :).

Leave a Reply