Printemps Précieux De Chanel – Poudre Signée

Vrijdag  kreeg ik enkele producten binnen van de nieuwe Printemps Précieux De Chanel collectie binnen, die over enkele dagen (de 18de) in de winkels zal liggen. Vandaag toon ik jullie alvast hét pronkstuk van de collectie: het Poudre Signée De Chanel.

Deze Illuminating Powder is ongetwijfeld het pareltje van de collectie. Het beige-peachy highlighting poeder deed me al spontaan kwijlen toen ik hem zag in het persbericht!

Het poederdoosje zit in een fluwelen zakje. Echt heel luxueus en mooi, maar dat hadden we allemaal wel al verwacht van Chanel.

In het zakje zit het doosje met poeder, en een klein kwastje waarmee je het poeder kan aanbrengen. Deze is fijn voor on the go, maar persoonlijk gebruik ik liever een fluffy kwast.

En tadaaaa, daar is ‘ie, de schoonheid!

Ik denk dat velen het eens zullen zijn met mij als ik zeg dat het bijna een zonde is om dit poeder te gebruiken! Kijk naar dat patroontje – het Chanel logo met de bloemetjes…

Hier zie je het patroontje nog beter. Zo mooi en leuk gedaan!

Afhankelijk van het soort licht ziet het poeder er de ene keer wit-goud uit, dan weer geel-goud en soms ook beige. Heel uniek!

Nu moet ik toegeven dat ik best wel schrik had voor de kleur. Ik bedoel, het poeder ziet er een beetje grijs uit, hoe gaat dat op de huid zijn?!

Maar – een dikke, vette ‘maar’ – wat had ik mij enorm vergist! De highlighter is een supermooie wit/beige gouden kleur! Het doet me erg sterk denken aan de NARS Albatross highlighter, alleen net iets subtieler.

Links op de foto zie je het poeder dik aangebracht, rechts meer geblend.

Ik ben officieel verliefd. Kijk hoe mooi het effect is op de huid! Het poeder vangt het licht echt goed op en geeft het een mooie, warme gouden gloed. Het is ook een subtiel effect, dus je ziet het echt niet dik op de huid liggen.

Het mooie is ook dat het poeder bij een warmere huid meer goud lijkt, en bij een koelere huidstint naar de zilveren kant neigt. Daardoor past deze perfect bij àlle huidjes!

Ik ben overtuigd. Dit is officieel mijn meest favoriete Chanel product! Dit poeder heeft nu een vast plekje op mijn make uptafeltje, en ik gebruik hem nu maar al te graag.

Als jullie slechts één product uit deze collectie konden aanschaffen, dan is het dit schatje wel. Echt, je gaat er ongelofelijk blij mee zijn, ongeacht het feit of je een warme of koele ondertoon hebt. Wel snel zijn, want dit is een Limited Edition en ik heb zo het vermoeden dat hij snel uitverkocht gaat zijn…

Poudre signée de Chanel – €55,00
Te koop vanaf 18 januari bij de Chanel verkooppunten.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

8 Comment

 1. Ziet er prachtig uit! Echt je hebt gelijk te mooi om te gebruiken!

 2. Prachtig!

 3. hey hey, je hebt een geweldige blog en kga jou ook zeker volgen! Blijkbaar zit je bij mij in de klas bij sommige vakken (communicatiemanagemant!) Supertof dat er nog iemand blogt al zie ik dat jij meer ervaring hebt dan ik !

  Xx Jana

  1. Diana says: Reply

   Oh serieus?! In welke groep zit je? 🙂 Ik in 4. Kom wel niet vaak naar de lessen, haha!
   Zie net dat je ook een MAC fan bent – wat een toeval!

 4. marijke04 says: Reply

  Wauw, wauw wauw! Ziet er prachtig uit!!

 5. Mallory says: Reply

  Wow echt mooi ! Ik zou hem niet durven gebruiken voor het patroontje :p

 6. beautiesatwork says: Reply

  Gorgeous!

 7. Die is inderdaad bijna te mooi om te gebruiken !

Leave a Reply