Pomellato Nudo parfums

Mooie verpakkingen, daar hou ik van! Ook al vind ik het product belangrijker dan de verpakking zelf, maar een mooi flesje of doosje kan me altijd bekoren.

De nieuwe Nudo parfums van Pomellato zijn niet enkel ware eyecandy – het zijn ook geweldige geurtjes. Ik vertel jullie vandaag meer over dit merk en de parfums, dus lees snel verder.

Misschien zegt de naam Pomellato jullie niet direct iets, maar ik denk dat jullie de juwelen zeker en vast kennen (Google het maar eens). Dit Italiaans merk brengt nu naast prachtige juwelen dus ook parfums op de markt: de Nudo lijn.

De parfumflesjes zijn een directe weerspiegeling van de Nudo ringen. De kleuren, de doppen en de vorm van de flesjes lijken namelijk op de juwelen van Pomellato. Je ziet wel vaker een link tussen een juwelen- en parfummerk, maar eentje die zo visueel duidelijk is, ben ik nog niet tegengekomen. Heel mooi gedaan!

Deze Pomellato collectie bevat uit drie geuren: Amber, Blue en Rose.

Amber is een geur met een Oosterse tint. Het bevat extracten van oranjebloesem, Bulgaarse roosessence en witte bloemen waaronder sambacjasmijn en amber. Het is een warme, sensuele geur en op en top vrouwelijk.

Blue is een stuk frisser en bevat noten van citroen, zwarte bes en bamboe. Het bevat verder nog een heleboel heerlijke bloemengeuren zoals fresia, pioenroos en magnolia.

Tot slot is er nog Rose, een delicate en frisse geur die een combinatie van roze pompelmoes en bergamot bevat. Verder zit er nog perzik in en een gevarieerd bloemengeur waaronder rozen, fresia en lelietjes-van-dalen.

Rose en Blue werden door dezelfde persoon ontwikkeld, terwijl Amber gecreëerd werd door een andere neus. En dat ruik je ook duidelijk, want Amber is een veel zwoelere, warmere geur dan Rose en Bleu.

De geuren blijven lang hangen waardoor je doorheen de dag niet moet bijspuiten. Er zijn ook body lotions en creams verkrijgbaar. In combinatie met deze producten blijft de geur nog beter hangen.

Deze parfums ruiken niet alleen heerlijk – ze zijn ook een ware lust voor het oog. Want geef nu zelf toe: deze flesjes wil je toch ook hebben? Pure luxe in een flesje!

40 ml – €59
90ml – €83
Body lotion (200 ml) – €37
Body cream (200 ml) – €70

Exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

5 Comment

 1. mostlysunnybunny says: Reply

  What a cute set! I'm relatively sure Rose will be my favorite among the three!

 2. De flesjes zijn inderdaad echt mooi! Ik denk dat amber 't meest mijn ding is.

 3. Mme_Sophistique says: Reply

  pretty pretty! ik vond amber het lekkerst

 4. beautiesatwork says: Reply

  als verzamelaar van speciale parfumflesjes ging mijn hart toch even sneller slaan 🙂

 5. chitchatontherocks says: Reply

  Die Amber klinkt heerlijk. Wel raar dat ze daar iemand anders voor hebben ingeschakeld!

Leave a Reply