Planet Parfum – 50 shades of rose

Is roze ooit uit de mode geweest? Persoonlijk denk ik van niet, maar het is een feit dat roze terug een opmars maakt. Planet Parfum stelt een selectie producten voor om je dorst naar roze te lessen! Lees snel verder want ik zet er een paar op een rijtje.

Planet Parfum - 50 shades of rose

Essie Gel Couture ‘Hold the Position’ & Top Coat – €14,90

Lichte, nude kleurtjes hebben mijn favoriet als het op nagellak aankomt. Deze ‘Hold The Position’ van Essie is dus ook een grote favoriet van me geworden! Deze nagellak belooft om tot maar liefst 14 dagen te blijven zitten. Je kan mijn volledige review over de lakjes hier lezen.

‘Hold the Position’ is echt zo’n lief en schattig roze kleurtje. Hij dekt al na één laagje maar ik breng er liefst twee aan.

Annayake Bronzing Powder Duo – €38,90

Aangezien het hier over 50 shades of rose gaat, zien we ook goudroze terug. Goudroze zit tussen de warme goudtint en het zilverachtig roze in en dus perfect voor alle vrouwen, ongeacht huidskleur -of ondertoon, of leeftijd. Deze bronzer van Annayake licht de huid op en geeft het een warme gloed, alsof je een gezond kleurtje hebt verkregen. De subtiele shimmer erin vangt het licht voor een glowy look.

Hieronder zien jullie het linkse gedeelte, het rechtse, en de twee gemengd. Het is een mooie kleur dat niet te oranje of te bruin is – de perfecte kleur voor een bronzer!

Anastasia Beverly Hills Contour Kit Light To Medium – €54,90

Het draait bij Planet Parfum niet enkel rond de kleur roze – ze bekijken het leven ook graag door een roze bril en proberen je make up routine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Deze Contour Kit van Anastasia Beverly Hills is ra-zend populair en nu ik hem in handen heb gekregen, snap ik ook volledig waarom!

Dit prachtig palette bevat zes kleuren – drie highlighters en drie contouring powders, allemaal in verschillende tinten. Hiermee kan je je hele gezicht contouren, van neus tot jukbeenderen.

De kleur helemaal links is een bijna witte tint, ideaal voor mensen met een lichte huidtint die toch graag willen highlighten. Dat probleem heb ik dus vaak – de meeste producten zijn niet licht genoeg om toch een zichtbaar effect te creëren. Dit poeder is dus ideaal!
Het gele poeder in het midden is perfect voor bv. onder de ogen om donkere cirkels lichtjes te camoufleren.
Het derde poeder is ook goed om mee te highlighten of zelfs als all over poeder te gebruiken als het een match is met je huidskleur.

Voor mij is de middelste tint de perfecte kleur om mee te contouren. Hij heeft namelijk een koele, ietwat ashy ondertoon. Voor een contour kleur heb je dit soort tinten nodig – de warmere kleuren, zoals de twee buitenste tinten, zijn beter als bronzer.

Close set van 4 sponsjes – €14,90

Weer zo’n handige tool van Planet Parfum: deze schattige set met vier sponsjes! Je hebt twee grote sponzen waar je bv. je foundation mee kunt aanbrengen, maar ook mee kunt contouren (zowel poeder als cream). De kleinere sponzen zijn perfect voor bv. onder de ogen, of om je concealer mee aan te brengen. De sponzen zijn van stevige kwaliteit, maar je moet ze wel een beetje nat maken – anders voelen ze iets té hard aan om over je gezicht te deppen.

Dankij Planet Parfum ben ik nu helemaal overtuigd door de kleur roze! Heel leuk dat ze zo’n productfocus doen en enkele producten highlighten. Op die manier ontdek je misschien zelfs productjes die je nog niet kende!

Benieuwd naar meer? Spring zeker eens binnen bij de Planet Parfum en vraag gepersonaliseerd advies aan de beauty consulentes daar. Zij kunnen je perfect verder helpen en vertellen welke kleuren er wel/niet bij je staan, welke tools in jouw routine passen en veel meer!

Voor meer informatie en verkooppunten kan je terecht op de website van Planet Parfum.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply