Philosophy Purity Made Simple Cleanser

Ik was op zoek naar een nieuwe cleanser sinds ik mijn geliefde Pai had opgemaakt (ik ben nog steeds aan het rouwen). Ik had mijn oog laten vallen op die van Philosophy – namelijk de Purity Made Simple cleanser. Helaas verkoopt de Ici Paris XL bij ons geen Philosophy, en ook op de website was hij uitverkocht…

Maar! Mijn zusje had hem snel online kunnen kopen toen hij terug in stock kwam. Ik mocht met kerstavond dit schatje uitpakken! Merci, zusje!

Nog even terzijde: de webshop van Ici Paris XL is hemels. Echt! Mijn zusje had blijkbaar besteld op een zaterdagavond, en maandag werd het al geleverd. En dat tijdens de kerstperiode! Two thumbs up!

De cleanser is verkrijgbaar in twee formaten – eentje van 90 ml voor €9,27 en eentje van 240 ml voor €18,75. Ik vind het wel een beetje aan de prijzige kant, maar goed, je hebt telkens maar een héél klein beetje nodig.

De verpakking vind ik erg schattig. Doorzichtig plastiek met zwarte opdruk, en een stevig dopje. Meer moet dat niet zijn!

De geur vind ik best wel speciaal. Ik ruik een hint van citroen, maar het verandert dan weer snel en… Ik ben er niet zo gek op. Je moet het zelf maar even ruiken, maar het is niet iets voor mij.
De werking vind ik dan weer wel erg fijn. Zoals ik al eerder zei heb je maar een heel klein beetje nodig voor je hele gezicht. De cleanser schuimt een klein beetje, vind ik wel fijn!

Na het wassen van mijn gezicht met deze cleanser voelt mijn huid lekker zacht en gereinigd aan. En het fijnste is dat mijn huid niet meteen trekkerig begint te voelen achteraf! Dat heb ik soms met cleansers, maar met deze dus niet.

Al bij al is het zeker een fijne cleanser. Maar of hij echt voldoet aan de hype rond dit product? Bwah. Ik ben er niet gek van. Hij doet zijn werk en laat geen trekkerig gevoel achter. Maar hetzelfde effect kan je ook bereiken met een goedkopere variant, denk ik.

Philosophy Purity Made Simple Cleanser – €9,27 voor 90 ml en €18,75 voor 240 ml

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

10 Comment

 1. petra says: Reply

  Oh, goede service!!
  Ik heb ook al zo een flesje opgemaakt, nu bezig met een sample daarna misschien ook maar een nieuwe inslaan!

 2. Hij was niet slecht voor een basic cleanser, maar hij is 1) te duur voor wat het is 2) de geur is rot 3) haalt niet alles af in 1 keer. Heb al goedkoper gehad en pakken beter resultaat. Koop gewoon de Pai opnieuw zoals ik al gezegd heb 😛

  1. DianaAPBL says: Reply

   Amen, sister!

 3. marijke04 says: Reply

  Ik vond hem ook niet zoo geweldig… Ok, maar niet wauw…

 4. beautiesatwork says: Reply

  goeie review 🙂

 5. Koop opnieuw een Pai cleanser? Nooit meer rouwen!! 🙂

  (ik gebruik de Clinique zeep & ben daar al jaaaaaaren content van!)

  1. Diana says: Reply

   Yep, hij is al onderweg! Moest iets hebben voor in the mean time, vandaar!

 6. Inderdaad is de verhouding tussen de prijs en kwaliteit ook te vervangen voor iets goedkopers. Wel is het een fijn product.
  Liefs, xxx

 7. Ik vind hem heel fijn en zal hem zeker opnieuw kopen, al is het idd geen holy grail ofzo.

 8. Inderdaad best duur. Ik denk niet dat ik hem ga proberen.

Leave a Reply