Philosophy Hope In A Jar Night

Nu het enorm koud begint te worden, krijgt onze huid heel wat te verduren. Ik merk al meteen dat mijn huid droger en gevoeliger wordt. Overdag gebruik ik mijn trouwe Nivea dagcrème, maar ik zocht nog iets voor ‘s avonds.

Een tijdje geleden kreeg ik de nieuwe Hope In A Jar Night van Philosophy thuisgestuurd. Dit is de nachtcrèmeversie van de originele Hope In A Jar, één van de bestsellers van Philosophy. Ik had dus zeker hoge verwachtingen voor dit product.

Ondertussen gebruik ik het product al meer dan een maand, en vandaag kan ik mijn bevindingen met jullie delen. Blijf zeker lezen!

HIAJN is een ‘intense retexturizing moisturizer‘ dat de huid ‘s nachts herstelt, het vult fijne lijntjes op en egaliseert de teint. Het gepatenteerde ingrediënt qusome helpt om glycolzuur naar de huid te transporteren terwijl de gradual-release technologie het risico op irritatie minimaliseert. Het bevat trouwens geen parabenen.

Op de achterkant van het doosje staan enkele testresultaten. Zo vond 92% van de proefpersonen dat hun huid zachter en meer gehydrateerd aanvoelde na 2 weken dagelijks gebruik. Klinkt veelbelovend, moet ik zeggen!

De HIAJN zit in een pot van 60ml. De verpakking is erg simpel – zwart met witte opdruk. Wel een leuk detail: de producten van Philosophy hebben vaak een leuke quote op de verpakking. Bij deze is het ‘Philosophy: to dream in hope is to wake to limitless possibility’.

De crème bevat geen parfum waardoor het een beetje funky ruikt. Het stoort niet echt, maar een lekker ruikende nachtcrème is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Ik gebruik de HIAJN nu al meer dan een maand elke avond. In het begin had ik schrik want ik hoorde van enkele mensen dat je er puistjes van krijgt, of dat je het niet te vaak mag gebruiken omdat je huid anders geïrriteerd kan geraken.
Gelukkig heb ik zelf hier weinig last van ondervonden. Ik merkte wel dat het toch een soort van ‘zuiverende’ werking had op mijn huid. Mijn huid ziet er egaler uit en ik had zichtbaar minder last van meeëters.

Hydrateren doet deze crème ook fantastisch. De droge plekjes die ik kreeg door het koude weer werden lekker verzorgd door HIAJN. De crème is best wel rijk, dus ik gebruik niet al teveel, met mijn vette huid.

Ik ben erg tevreden over de HIAJN. Het is een zeer degelijke nachtcrème die voldoet aan haar beloftes!

Update: In verband met de puistjes: het kan zijn dat sommige mensen puistjes/irritaties krijgen in het begin. Dit betekent dat huid aan het wennen is aan de crème en zichzelf aan het ‘zuiveren’ is. Na 2-3 weken zouden deze tekenen moeten verdwijnen en begin je het effect van de HIAJ te zien.

Philosophy Hope In A Jar Night – €43 / 60 ml ; verkrijgbaar bij Ici Paris XL

Als je ook benieuwd bent naar de HIAJN – bij Ici Paris XL krijg je nog tot het einde van deze maand 25% korting! Hét ideale moment om je slag te slaan, dus.

Veel liefs,
Diana

 

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

19 Comment

 1. chucky1012 says: Reply

  Hele goede review! Ik had over dit product pas heel veel gelezen op de site. 😉

 2. mostlysunnybunny says: Reply

  Hey Diana, I've tried the original version but I'm not a big fan. Glad to hear this one works well for you though!

 3. twinkelbella says: Reply

  Klinkt goed, toch hoor ik wisselende verhalen. Weet daarom nog niet of het iets voor mij zou zijn aangezien mijn huid de laatste tijd niet makkelijk is.

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ik hoorde ook veel positiefs maar ook veel negatiefs (puistjes,vette huid,…). Misschien een sampletje aanvragen?

 4. robin says: Reply

  klinkt goed!

 5. chitchatontherocks says: Reply

  Ik heb altijd schrik dat mijn kop vol met puisten gaat staan als ik nog maar naar een vette nachtcrème kijk ;-). Ik doe het met mijn Estée Lauder Advanced Nigh Repair en m'n regular Moisturizer van Avéne erover…

  1. DianaAPBL says: Reply

   Lijkt me een ijzersterke combinatie!

 6. Lou says: Reply

  Jij bent één van de beste blogs die ik ken, keep up the good work!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Waw Lou, dat is écht heel lief van je! Je hebt mijn hele week goed gemaakt 😉

 7. Jana says: Reply

  Ik vind dit zo'n fijn nacht crème 😀

 8. Jana says: Reply

  jammer van de geur maar als het werkt dan maakt dat niet uit! Heb dat ook bij een dagcreme haha x Jana

  1. DianaAPBL says: Reply

   Dit is wel een nachtcrème he! 😉

 9. Bah die geur.. en vol siliconen!

 10. Klinkt als een aanrader. Inderdaad jammer dat de geur niet zo'n HMMM-effect heeft, maar ach.

 11. Ik kan het gewoon niet op mijn gezicht smeren omwille van de geur. Idem voor hope in a jar. Ik word er echt misselijk van..

  1. DianaAPBL says: Reply

   Dat is jammer! Hopelijk heb je wel een fijne (nacht)crème gevonden!

 12. beautytalkblog says: Reply

  Ik vind de geur echt blaah! Maar ik geloof er wel in dat 'ie' goed is 🙂
  Eefje

 13. thevalleydoll says: Reply

  Die moet ik ook zeker nog aanschaffen ! Ben sowieso fan van de gewone HIAJ :p.

 14. Fijne review! Het klinkt als een goed en fijn product 🙂

Leave a Reply