Philips Visapure

Een flawless base voor je make-up blijft een mooie verzorgde huid en die krijg je als je enkel grondig reinigt en al het vuil uit je poriën schrobt. Daar heb ik trouwens het perfecte toestel voor: de Visapure van Philips. Dit is een gezichtsreiniger die al het zware werk voor jou doet: de verticale kloppende beweging maakt onzuiverheden zoals dode huidcellen en make-upresten los terwijl de roterende beweging al het vuil wegveegt. Oh, en je kan het ook gewoon in de douche gebruiken. Klinkt geweldig, niet? Ik nam de proef op de som en testte dit toestel voor jullie uit.

Philips VisaPure

De Visapure is met haar roze kleurtje een welkome additie in iedere badkamer. Zo ook in de mijne terwijl ik het toestel gedurende enkele weken uittestte.

Philips VisaPure

Ik legde al uit hoe de Visapure werkt. Heel simpel eigenlijk, maar toch effectief. Alle restjes make-up worden van mijn huid verwijderd – en dat zie je ook aan de vieze borstel, brr.
De Visapure belooft ook dat de reiniging 10 keer effectiever is dan reiniging met de hand maar dat het even zacht aanvoelt. Je kan het trouwens combineren met iedere soort reiniger, of deze nu schuimt of niet.

Philips VisaPure

De Visapure wordt standaard geleverd met 2 borstels: eentje voor de normale huid en eentje voor de gevoelige huid. Als je huid toch iets anders nodig heeft, dan kan je kiezen uit één van de 4 andere speciale borstels (Extra Sensitive, Deep Pore, Exfoliation, Anti-Blemish). Elk borsteltje heeft ongeveer 17.000 haartjes die je huid ongelofelijk grondig reinigt waardoor de producten die je achteraf gebruikt ook beter werken. Je poriën zijn immers ‘leeg’ en nemen daardoor het product beter op.

Ook slim van de Visapure: het toestel schakelt zichzelf na 1 minuut uit zodat je je huid niet té grondig reinigt (geloof me, dat kan – je huid is dan rood en voelt een beetje pijnlijk aan). Het toestel verdeelt je gezicht eigenlijk in 3 zones (de T-zone, de linkerwang en de rechterwang) en iedere zone wordt 20 seconden lang behandeld. Na 60 seconden gaat de Visapure vanzelf uit.

Philips VisaPure

Uiteraard moet ik de Visapure vergelijken met een andere bekende gezichtsborstel: de Clarisonic. Persoonlijk vind ik dat de Clarisonic wat ‘ruwer’ is en eerder een scrubbende functie heeft terwijl de Visapure, die zachter is, geschikter is voor dagelijks gebruik.

Zou ik de Visapure aanraden? Zeer zeker. Vooral als je een goed gereinigde huid wilt maar niet urenlang je huid wilt masseren met reinigers en daarna aan de slag moet gaan met toners en weetikveelwat.

Philips VisaPure

Philips Visapure – vanaf €139 (Als je nu een Visapure koopt, krijg je een gratis borsteltje cadeau (bij registratie van het product op de Philips site))

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

5 Comment

 1. liesceuppens says: Reply

  Nadat ik dit bericht zo'n 3 weken geleden las op je blog, heb ik me het toestel aangeschaft. Ik moet zeggen dat het wel helpt, al is het niet zaligmakend voor mijn huid. Maar misschien moet ik het toestel nog net iets langer gebruiken. Ik heb namelijk een heel vette huid met redelijk veel last van puistjes. Dat heeft een medische reden, dus ben ik al een hele tijd op zoek naar manieren om te reinigen. Ik reinig mijn huid elke avond en elke ochtend. Ik gebruik scrubs, melkjes, lotions en maskertjes. Maar niets heeft een blijvende oplossing.

  Toen ik dit artikel las, heb ik vrijwel meteen andere reviews over het product gelezen. En op basis van dit artikel, én de talloze reviews, heb ik mij 3 weken geleden de VisaPure aangekocht.

  Het resultaat is niet zoals ik het had gehoopt MAAR (!!) ik merk wel al een verschil. Sowieso schrok ik er van hoeveel vuiligheid toch nog op mijn huid bleef zitten na reiniging. Mijn borsteltje zag er echt vettig en vies uit.
  De puistjes die ik heb zijn niet meer zo groot. Vorige week had ik een uitbarsting van puistjes, maar dat staat ook in elke review vermeld… Ondertussen is mijn huid zich aan het herstellen van de puistjes en merk ik toch een verschil.

  Dus mijn eindconclusie is positief. Ik ben blij dat ik me het toestel heb aangeschaft. (voor 124,9 euro bij Selexion) Het gratis borsteltje moet ik nog aanvragen bij Philips.

  1. DianaAPBL says: Reply

   Dat is echt heel fijn om te lezen, Lies! Ik hoor inderdaad vaak dat puistjes regelmatig voorkomen na het gebruiken van zo'n toestel, maar het herstelt altijd snel, geen zorgen.

 2. truestar86 says: Reply

  Lijkt me een erg handig toestel!

 3. Klinkt heel goed! Misschien als mijn huidige reinigingsborstels ooit stuk gaan of een beetje gedateerd raken, who knows.

 4. Saraya says: Reply

  klinkt goed :), de reinigingsborstel ziet er leuk uit!
  X

Leave a Reply