Philips Lumea

Scheren, waxen, epileren,… Hoe je het draait of keert – ontharen is a pain in the ass. Maar dankzij de Philips Lumea, een revolutionair ontharingsapparaat dat werkt op basis van lichtpulsen, kan de huid tot twee maanden glad blijven. De resultaten zijn ook direct zichtbaar: na slechts vier tweewekelijkse behandelingen is er al 75% minder haar te zien. En na de eerste vier behandelingen blijft de huid tot twee maanden glad. Bovendien is de Philips Lumea volledig pijnloos!

Het gebruik is ook nog eens supersimpel. Eerst scheer je het te behandelen gebied. Daarna selecteer je de juiste huidintensiteit – af te lezen op de huidtabel die wordt meegeleverd. Daarna druk je het apparaat op de huid tot het lampje begint te flikkeren. Even op de knop duwen en klaar! Snel en pijnloos, want de Lumea geeft zeer intense lichtpulsen af waardoor de haartjes op natuurlijke wijze uitvallen. Afhankelijk van de grootte van het gebied dat je wilt ontharen, duurt een behandeling maximum 15 minuten.

Zelf heb ik ook soortgelijke apparaten getest en het wérkt wel degelijk! Het duurt wel even voor je blijvende resultaten ziet (toch zeker acht weken), maar eens je dat punt bereikt hebt, is het onderhoud erg gemakkelijk en snel.

Wat vinden jullie van de Philips Lumea?

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 Comment

  1. Ik ben fan (voorlopig), ik zie toch wel flink resultaat.

Leave a Reply