Paul & Joe 2017 Spring Creation

Wie kent de kleurrijke verpakkingen en schattige kattendesigns van Paul & Joe nu niet? Dit Frans-Japans merk, genaamd naar de zonen van oprichtster Sophie Mechaly, werd gelanceerd in 2002 als uitbreiding van het modemerk. De retroverpakkingen werden geïnspireerd door de boudoir van Sophie’s oma en straalt Parijse elegantie uit, met een vleugje Japanse manga.

Dit seizoen brengt Paul & Joe een vrolijke lentecollectie uit met roze als de hoofdkleur. Van zachte lipsticks tot schatte blushes – alles wat je nodig hebt om deze lente te stralen, vind je terug in deze prachtige collectie. Lees snel verder om meer te weten te komen over het Face & Eye Color CS blush en oogschaduw poeder!

Paul & Joe 2017 Spring Creation Face & Eye CS Smitten Kitten

Het Face & Eye Color CS poeder is een combinatie van speelse roze tinten. Dit multifunctioneel poeder kan perfect gebruikt worden als blush en/of oogschaduw. Je kan de kleuren individueel aanbrengen, of alles mengen. De lichte textuur zorgt ervoor dat je zowel een subtiel als knallend effect kunt creëren.

Paul & Joe 2017 Spring Creation Face & Eye CS Smitten Kitten

In deze collectie zitten drie varianten, ieder met een fantastische naam: 107 Smitten Kitten, 108 Poupounette en 109 Mon Petit Chat. Ik ontving Smitten Kitten, een supermooie combinatie van perzik en roze tinten.

Bij dit poeder hoort ook een superleuke applicator in de vorm van een kattenpoot. HOE SCHATTIG! Ik vind het echt een heel leuk detail, maar gebruik het zelf liever niet om het poeder mee aan te brengen – gewoon omdat ik het zo verdomd schattig vind en het een zonde is om hem vuil te maken.

Paul & Joe 2017 Spring Creation Face & Eye CS Smitten Kitten

Hieronder is een swatch van alle kleuren samen. Het resultaat is een frisse, peachy tint – ideaal voor de lente. Het poeder verstuift niet en voelt heerlijk zacht aan op de huid. Bovendien blijft het ook netjes lang zitten – I’m impressed!

Paul & Joe 2017 Spring Creation Face & Eye CS Smitten Kitten

Eén nadeel: het supermooi patroontje in het poeder verdwijnt al bij het eerste gebruik. Heel jammer, want dat kattenpatroon is echt te schattig voor woorden.

Paul & Joe 2017 Spring Creation Face & Eye CS Smitten Kitten

Bekijk de hele collectie op de website van Paul & Joe. Je vindt dit Face & Eye CS poeder terug bij geselecteerde verkooppunten voor €38.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply