Origins GinZing

Origins is ongetwijfeld mijn favoriet merk wanneer het op maskers aankomt. Nu mocht ik ook kennis maken met hun andere huidverzorgingsproducten. Ik probeerde enkele producten uit het GinZing gamma: de Energy-boosting Moisturizer en de Refreshing Scrub Cleanser.

Origins GinZing

De producten uit het GinZing gamma geven de vermoeide huid een energieboost dankzij ingrediënten zoals koffiebonen en panax ginseng. Daarnaast hydrateren ze de huid snel en intens.

Origins GinZing

Origins GinZing Energy-Boosting Moisturizer – €24

Deze moisturizer is dé perfecte oppepper om iedere ochtend mee te starten. De frisse citrusgeur (grapefruit, citroen en spearmint)geeft je onmiddellijk een energieboost; de koele textuur maakt je huid wakker en de hydraterende eigenschappen zorgen ervoor dat je huid direct begint te stralen. Ik vind het een zalige creme – de frisse geur alleen is genoeg om je wakker te maken!

Origins GinZing

Origins GinZing Refreshing Scrub Cleanser – €18

Deze cleanser bevat naast panax ginseng en koffiebonen ook carnauba was die de poriën helpt openen. Ik vind het een heerlijke reiniger om te gebruiken omdat de korrels zacht genoeg zijn zodat je het iedere dag kunt gebruiken, maar toch effectief zijn en de huid zachter en gladder te maken. Ik gebruik het ‘s avonds (handig als ik moe ben en even een opkikker nodig heb) en mijn huid is effectief gladder omdat de dode huidcellen iedere dag verwijderd worden.

Origins GinZing

Origins is een topmerk dat niet enkel bekend staat om haar maskers – hun andere huidverzorging is ook za-lig. Ik ben fan van deze GinZing lijn en kijk al uit naar meer!

Origins GinZing

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply