Omnibionta® helpt je door de winter!

Nu de winter er aan komt, is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Verkoudheden en de griep loeren om de hoek, dus een paar extra vitamientjes zijn geen overbodige luxe. Bion (ook gekend als Multibionta® or Omnibionta®) is hier ideaal voor. Deze voedingssupplementen en multivitamines ondersteunen je natuurlijke weerstand zodat je helemaal klaar bent voor de winter.
Omnibionta wordt gemaakt door een speciale techniek dat een drie-lagige tablet creëert. Deze bevat een gepatenteerde combinatie van micro-organismen, vitamines en mineralen die juist dankzij die speciale tablet veilig en snel naar de maag brengt zodat de actieve stoffen snel worden opgenomen door het lichaam.
omb3-package_ade-right_20163815350_medium

Er zijn verschillende varianten van Omnibionta verkrijgbaar. Zo is er de Omnibionta®3 MENTAL ENERGY, een voedingssupplement met magnesium dat helpt tegen stress en vermoeidheid. De Omnibionta®3 JUNIOR bevat dan weer vitamines die je kind gezond helpt opgroeien. Er zijn nog meer varianten beschikbaar die elk helpen tegen een specifiek probleem.
Welke variant je ook kiest, Omnibionta helpt je weerstand te verhogen en zorgt ervoor dat je meer energie krijgt. En die energie kan je gebruiken om je dromen te volgen! Vaak zijn we na een hele dag school of werk te moe om nog iets anders te doen. Dankzij Omnibionta blijf je fit en heb je genoeg fut om nog naar de sportschool te gaan of om, zoals in het filmpje hieronder, danslessen te volgen. Wat je maar wilt!

Heb je zelf ook interesse gekregen? Deel dan jouw eigen ervaringen met Omnibionta met de hashtag #ProjectMe. Good luck!
Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

2 Comment

  1. Lara says: Reply

    Hey! Ik heb je genomineerd voor de Save or Kill Tag: https://larakemps.wordpress.com/2016/10/26/save-or-kill-tag/#more-4259

  2. Om vitamine C tekort te krijgen moet je echt al je best doen. Eén sinaasappel per dag is al genoeg. Maar vitamine B is wel moeilijker, zeker als vegetarier, dus dat neem ik bij.

Leave a Reply