NYX Round Lipsticks – Thalia & Tea Rose

Ik kocht tijdens de sale van Beauty By Elke (die nú nog loopt!) twee lipsticks van NYX. Voor maar €2,05 per stuk kon ik ze niet laten liggen, natuurlijk. Twee mooie kleuren vielen in mijn virtueel winkelmandje: Thalia en Tea Rose.

Ik heb al eerder ervaringen gehad met NYX lipsticks, en die waren over het algemeen toch erg goed! Ze zijn altijd erg romig en enorm dekkend en totaal niet uitdrogend. De houdbaarheid kon wel beter, juist omdat ze zo romig zijn. Maar goed, voor die prijs en die kwaliteit kan je toch niet klagen.

Thalia is wellicht één van de bekendste kleuren uit het gamma. Het wordt gezien als de bekendste nude kleur die NYX aan te bieden heeft. Het is een oudroze, lichte kleur zonder shimmers.

De lipstick is heel dekkend en romend en glijdt zonder moeite over mijn lippen. Ik vind het een erg draagbare kleur, erg geschikt voor overdag. Het is een beetje my lips but better. Sorry voor het wondje onderaan mijn lip, trouwens!

Tea Rose lijkt in de huls erg op Thalia, maar geswatcht is hij toch helemaal anders. Deze is eerder een donkerder roze met een duidelijk blauwe, koele ondertoon. Helemaal fout voor mij, dus, want zulke kleuren vloeken als de pest bij mij. Ik moet betere swatches opzoeken, denk ik zo… 🙂

Maar ook deze lipstick is erg dekkend en romig. De kleur vind ik dus eigenlijk niets voor mij, maar over de textuur ben ik wel enorm te spreken.

Al bij al ben ik toch redelijk tevreden met deze aankoopjes! De textuur is gewoon he-mels, en de dekking is ongelofelijk. Alleen de houdbaarheid, die is wat minder.

Als jij je slag wilt slaan, kan je nog terecht bij zowat elke webshop in de Benelux die NYX verkoopt, want helaas gaat het merk uit de rekken. Snel zijn is de boodschap!

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

14 Comment

 1. Wauw, ze zijn beide echt mooi! Maar toch anders genoeg om ze allebei te hebben, hehe :).

 2. Hedwig says: Reply

  heel mooie kleuren!

 3. Bianca says: Reply

  Beide mooie kleuren!

 4. petra says: Reply

  Mooie kleurtjes, staan je ook super!

 5. ByDeb says: Reply

  Wauw! Ze zijn allebei echt mooi!

 6. deijsprinses says: Reply

  Ze staan je mooi!

 7. Marijke says: Reply

  Thalia ziet er mooi uit!!

 8. Mooie kleuren ! Ben zelf geen zo'n fan van de NYX lipsticks.

 9. Thalia vind ik net iets minder, maar Tea Rose ziet er heel mooi uit! Ik was gisteren nog aan het rondneuzen in Elke's beauty webshop, maar ik heb me maar ingehouden en niets gekocht. En geloof me, dat gebeurt niet vaak!

 10. Pretty one's!

 11. mostlysunnybunny says: Reply

  Both of them are beautiful on you, Diana! Very appropriate for every day!

 12. beautiesatwork says: Reply

  mijn bestelling is vandaag toegekomen 🙂

 13. Esmay says: Reply

  Tea Rose vind ik mooi! Iedereen is lyrisch over deze lipstick, maar nog nooit geprobeerd..

 14. Ik heb van NYX enkel nog maar blushes geprobeerd maar deze lipsticks zien er ook goed uit !

Leave a Reply