NYX Cosmetics Pro Foundation Mixer

Een tijdje geleden was ik in Londen voor het werk, en tijdens mijn vrije uren was ik even gaan snuffelen bij Selfridges. Toevallig kwam ik daar de NYX Cosmetics counter tegen. Rijen en rijen make-up in alle kleuren van de regenboog! Ik heb daar toch een uur rondgelopen en volop geswatcht en getest. Ik heb me proberen in te houden, maar één van de producten die ik absoluut moést hebben, was de Pro Foundation Mixer in de kleur White. Lees snel verder om meer te weten te komen over dit product!

Als je zo bleek bent als mij, dan is het moeilijk om de perfecte kleur foundation te vinden. Er zijn enkele producten op de markt waarmee je je foundation lichter of donkerder kunt maken, maar ik vond ze ofwel te duur ofwel niet goed werken. Nu kwam ik het Pro Foundation Mixer gamma van NYX tegen, een reeks vloeibare make-up producten waarmee je de tint en finish van je foundation kunt veranderen om het perfecte product voor jezelf te creëren! Niet alleen kan je lichter of donkerder gaan – je kan zelfs de ondertoon en finish van je foundation veranderen dankzij o.a. Luminous en Warmth. Perfect als je dé perfecte foundation hebt gevonden, maar die helaas niet 100% matcht met jouw huid.

Ik testte mijn Pro Foundation Mixer in White uit in combinatie met de Kat Von D Lock-It foundation die ik onlangs via Sephora.fr heb gekocht. Helaas is deze kleur te donker voor mij. Ik had er best veel voor betaald en wilde hem niet zomaar an de kant leggen, dus mixte ik hem met de Pro Foundation Mixer.

NYX Cosmetics Pro Foundation Mixer

Je hebt niet veel nodig – een hoeveelheid ter grootte van een erwt is genoeg. Dat lijkt misschien wel veel, maar de Pro Foundation Mixer is niet 100% wit en een heel klein beetje transparant als je hem uitwrijft. Het resultaat zie je hieronder: links mét de Pro Foundation Mixer, en rechts zonder.

NYX Cosmetics Pro Foundation Mixer

De grootste pluspunt van dit product is dat het combineerbaar is met iédere foundation, zonder dat het de originele werking ervan verandert. Je kan bijvoorbeeld ook dagcrème gebruiken, maar dan is de dekking iets minder. Met de Pro Foundation Mixer behoudt je echt de originele eigenschappen van de foundation; enkel de kleur verandert. TOP!

NYX Cosmetics Pro Foundation Mixer

Ik kocht mijn exemplaar in Londen voor ongeveer €10. Maar NYX is al even te verkrijgen in België, dus je vindt dit schatje misschien wel terug in één van hun boetieks! Oh, en op 24 februari opent er nóg een NYX boetiek in Hasselt!

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 Comment

  1. Top! Hoorde onlangs dat NYX zo'n foundation mixer had, maar dat is de eerste keer dat ik 'm in actie zie.

Leave a Reply