NYC Halloween Queen

Halloween is eigenlijk al voorbij, maar toch wil ik dit superleuk make-uppakket van NYC tonen. Ik ontving dit namelijk vorige week. In de doos zaten alle producten om een fantastische look mee te maken, samen met een echt masker!

In het pakket zaten allemaal producten die gewoon apart te koop zijn bij NYC. Dit is dus géén aparte limited edition collectie. Maar het is toch een erg leuk idee van NYC om zo’n look samen te stellen. Meer merken mogen een voorbeeld nemen van NYC, vind ik.

Laten we beginnen met de Rock Muse Smoky Top Coat (€2,49) in de kleur Red Hot. Dit is een top coat voor je nagels – duh – maar je kan hem ook zó dragen. Hoe dan ook, je krijgt een spetterend en feestelijk effect.

Het kwastje is niet breed (mijn favoriete soort nagellakkwast) maar het lakt nog steeds fijn en gemakkelijk.

Ik heb de top coat gewoon even over mijn ongelakte nagels gebruikt. Het effect is nogal mwah. Ik denk dat het veel mooier zou zijn op een donker of goud lakje. Wel erg leuk voor de feestdagen, maar niet zo leuk om zonder ander nagellak te dragen.

Voor de Halloweenlook koos NYC voor een bloedrode Expert Last Lip Color lipstick: Red Rapture (€2,99). De kleur past alvast goed bij de top coat!

De verpakking van de lipstick is nogal goedkoop, dat moet ik toegeven. Ik ben eigenlijk nooit fan van een doorzichtige, plastieken dop. Maar goed, het draait om het product zelf, en die is…

…verrassend goed! Nee, wat zeg ik – fantastisch. Dit is voor mij het perfecte rood. De blauwe ondertoon in de lipstick maakt je tanden bovendien optisch witter, en dat is altijd erg mooi meegenomen.

Zie, ZIE! Wat een prachtige kleur, al zeg ik het zelf. Red Rapture gaat zeker niet ergens in een hoekje van mijn stash belanden, dat beloof ik jullie.
P.S. let niet op mijn bleke huid (damn, ik ben écht een melkfles).

Als je voor een masker bij je outfit gaat, moet je natuurlijk zorgen dat je wimpers knallen. Deze NYC Big Bold Mascara (€3,99) geeft je wimpers tot 15 x meer volume. De kleur ‘Extra Black’ maakt ze bovendien intens zwart, voor een zwoele oogopslag.

Mascara is niet echt mijn ding, dus ik heb deze niet getest. Maar dat houdt jullie natuurlijk niet tegen om zelf naar de winkel te spurten en deze mascara in huis te halen, want van wat ik heb gelezen op andere blogs is dit een budgettopper.

Tot slot heb ik hier nog een mooi HD Color Quattro Eye Shadow palette (€3,99). Deze variant heet ‘Gothic Harlem’ en het is een combinatie van zwoele, grijze tinten voor een prachtige smoky eye.

‘Gothic Harlem’ bevat uit een witte highlighter kleur, twee grijze tinten en een zwarte kleur met glitters.

De pigmentatie van de oogschaduws is dik oké. Ik heb nog niet vaak meegemaakt dat een witte highlighter zóveel pigmentatie af geeft. Ik ben onder de indruk!

Tot slot hebben we de High Definition Felt Tip Eyeliner (€3,29). Ik ben fan van felt tip liners omdat ze zo makkelijk in de hand liggen. Ik kan er ook makkelijker mee werken dan met een gelliner.

Deze liner heeft een ultrafijne tip. Je kan er dus erg gemakkelijk een flinterdunne lijn mee trekken.

Boven vind je een foto met een swatch van de liner. Je kan er inderdaad hele dunne, precieze lijntjes mee trekken. Maar de kleur is niet zo zwart als ik had gehoopt. Je moet een paar keer over dezelfde lijn gaan om een diepzwarte kleur te bekomen. Heel jammer, want de houdbaarheid is echt dik oké en de pen is erg gemakkelijk in gebruik.

Ik moet toegeven dat ik nog niet vaak heb stilgestaan bij het NYC schap, maar dat zal nu zeker veranderen. Dit budgetvriendelijk merk is verrassend goed van kwaliteit. Ik ben vooral dol op de lipstick en ben erg benieuwd naar de andere kleurtjes in het gamma.

En zoals ik daarnet al zei, vind ik het super dat NYC een look heeft samengesteld met bestaande producten uit haar gamma. Vaak brengen merken limited edition collecties uit en daar is absoluut niks mis mee. Maar mixen en matchen met het vaste gamma spreekt mij toch meer aan.

 Nu ben ik wel erg benieuwd geworden naar jullie Halloweenlooks! Iets speciaals gedaan? Laat het me zeker weten in de comments.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

11 Comment

 1. Echt leuk gedaan van NYC om zo'n pakketje samen te stellen!

 2. Mme_Sophistique says: Reply

  waaaauw die lipstick <3

 3. mostlysunnybunny says: Reply

  Whoa, that lipstick looks so nice and pigmented! For 3 euros you can't lose!

 4. Sofie says: Reply

  De pigmentatie van de oogschaduw kan volgens mij wel beter, maar verder lijken het me wel fijne producten 🙂 De kleur van de lipstick is prachtig!

 5. beautiesatwork says: Reply

  de lipstick is super hé 😀 ik ben grote fan!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ja, stond jou prachtig!

 6. Jana says: Reply

  Alleen de lipstick spreekt me echt aan ondanks dat de verpakking goedkoop over komt.
  x Jana

 7. Ghoh, ik vind de producten niet echt overtuigend… NYC doet het bij mij nooit echt goed, eerlijk gezegd. Heb ook niks speciaals gedaan voor Halloween.

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ik had nog geen ervaring met NYC maar dit was toch wel een verrassing. Wat jammer dat jij niet zo'n goede ervaringen hebt!

   1. Mja, misschien altijd tegenslag gehad, I dunno.

Leave a Reply