Nuxe Rêve de Miel Lip Balm

Een tijd geleden had ik weer eens een plezant gesprekje met Phil. Zoals vaak gaf hij me enkele tips, en raadde hij me de Rêve de Miel Lip Balm aan van Nuxe. Volgens Phil is dit hét wondermiddel onder de lippenbalsems: ‘s avonds opsmeren, en ‘s morgens word je wakker met lippen om mee te – eh – kussen (dit zei hij eigenlijk niet maar we houden het netjes en PG-13).

Deze week kreeg ik dit magisch goedje (volgens velen) binnen, en ik sloeg meteen aan het testen. We zijn nu enkele dagen verder, en vandaag heb ik een review klaar.

Nuxe (de combinatie van natuur en luxe)  is een merk dat toch al enkele decennia de markten domineert. In 1991 schudde dit merk de wereld wakker met haar l’Huile Prodigieuse®, dat ondertussen een echte cultproduct is geworden.

De lippenbalsem zit in een redelijk groot potje, gemaakt van mat glas. Het voelt lekker zwaar en luxueus aan, echt super. Dat geeft toch een meerwaarde aan het product, niet?

Deze lippenbalsem is verrijkt met honing en verschillende oliën, wat allemaal zorgt voor een voedend effect. Perfect voor droge en schrale lippen, en ik denk dat velen onder ons daar nu last van hebben met dit weer.

Het eerste wat me opvalt is de geur. Heerlijk! De balsem heeft een lichte citroenachtige geur, en laat ik daar nu enorm gek op zijn. Dat komt wellicht door de pompelmoesextract die er in zit, hmmm. Op dit vlak heeft Nuxe alvast enkele pluspunten bij mij gescoord!

De textuur zelf is nogal hard, in het begin. Je moet de balsem even opwarmen met je vingers, maar daarna is het geen probleem meer. Integendeel, dit goedje smeert enorm gemakkelijk uit op de lippen.
Ik smeer deze balsem nu elke avond voor het slapengaan in. Even de reflex om de boel op te likken negeren, en let the magic begin. De volgende ochtend zijn mijn lippen enorm zacht en zijn er geen velletjes meer te bekennen. Zaaaalig.

Echt, ik ben enorm onder de indruk. Supermooie verpakking, heerlijke geur én hij werkt nog eens fantastisch. Je hebt geen dikke laag van de balsem nodig opdat hij goed zal werken, dus zuinig is hij ook. Reken maar dat deze lippenbalsem een vaste plek heeft op mijn nachtkastje, en als hij opgeraakt, haal ik meteen nog 2 potjes in huis!
Van de prijs ben ik niet zeker, maar hij ligt rond de €12.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

12 Comment

 1. Hij lijkt mij ook wel wat! Ik vind je blog heel erg leuk, daarom ben ik je met bloglovin gaan volgen! Hopelijk neem je ook nog eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

 2. Hedwig says: Reply

  Hmmm Ik ben benieuwd!

 3. Komt op de kerstlijst te staan 🙂

 4. Klinkt heerlijk! Ik zet hem meteen op m'n wishlist! 🙂

 5. petra says: Reply

  Klinkt super, lijkt me echt een ideaal product voor mij!

 6. Oh, interessant! Ik vind de potjes ook vervelend maar voor een cult-product wil ik nog wel eens een uitzondering maken 😉
  Ik heb wel veel last van velletjes en gewoon over het algemeen wel droge lippen. Testmateriaal!

  <3

 7. Klinkt heel goed! Alleen vind ik lippenbalsems in een potje nogal vervelend omdat ze onhygiënisch kunnen zijn als je niet goed oppast en niet altijd schone vingers hebt.

 8. Hmm klinkt héérlijk ! Heb al een paar keer met deze in mijn handen gestaan.

 9. De verpakking is ook prachtig. Mooi product.
  Liefs, xxx

 10. beautiesatwork says: Reply

  klinkt fantastisch 😀 en die Phil is toch een echte grapjas hé xD

  1. Phil says: Reply

   Wees maar zeker 😀

 11. Jij ook al aan het fameuze potje? Ik vind hem ook geweldig! Het is wel een dikke substantie maar daardoor hydrateert hij zo goed :).

Leave a Reply