Nivea stylingproducten

Voor deze zomer creëerde Sally Brooks, internationale haarstylist van Nivea, 6 pittige looks met behulp van dit gamma stylingsproducten. Het gamma bestaat uit Styling Sprays, een Styling Mousse en een Styling Cream. Lees snel verder om meer te weten te komen!

Nivea heeft 3 Styling Sprays in haar assortiment zitten: Extra Strong, Strong Hold en Diamond Gloss. Deze laatste zorgt voor een prachtige glanzende afwerking. Het is ideaal voor o.a. paardenstaarten en buns. Het geeft je haar een superglans en zorgt dat je kapsel er net een tikkeltje chiquer uitziet.

De Strong Hold en Extra Strong sprays zijn wel vanzelfsprekend. Het leukste aan deze sprays is dat ze je haren fixeren maar niet ‘hard’ maken. Sommige haarsprays maken je lokken bijna knapperig, wat een vreselijk gevoel is. Gelukkig heb je dat met deze niet!

Deze Styling Cream is superzacht van textuur, net slagroom! Het plakt niet en verstevigt je kapsel, ook weer zonder de boel ‘hard’ te maken. Heel geschikt voor kortere kapsels, of voor een warrige bob.

Nivea bewijst maar eens dat goede stylingproducten niet duur hoeven te zijn. Al deze producten zijn kwalitatief erg goed, en je moet je niet blauw betalen. Allemaal naar de winkel voor deze producten!

Styling Spray Diamond Gloss – €4,29
Styling Spray Strong Hold – €3,99
Styling Mousse Flexible Curls – €4,29
Styling Spray Extra Strong – €3,99
Styling Cream – €3,79

Veel liefs,
Diana

 

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 Comment

  1. Ik heb de Diamond Gloss en de Strong Hold versie. Vind 't allebei heel degelijke haarlakken, nothing more nothing less.

Leave a Reply