Nivea Micellair Water

Mijn favoriete methode om make-up te verwijderen, is micellair water. Dit goedje is immers zacht, irriteert de huid niet én verwijdert alle make-up zonder moeite. Mijn nieuwste favoriet is die van Nivea, een tijdloos en klassiek merk dat me toch iedere keer blijft verrassen met haar lanceringen.

nivea micellair water

De drie varianten die ik hier heb, zijn voor de droge of gevoelige huid, de normale tot gemengde huid en tot slot de 3-in-1 voor de gevoelige huid.

Ze bevatten geen parfum, alcohol, parabenen of kleurstoffen maar wel voedende ingrediënten zoals panthenol en glycerine. Dit zorgt er voor dat niet alleen de make-up effectief wordt verwijderd, maar dat je huid ook wordt gehydrateerd en zacht aanvoelt.

nivea micellair water

Nu heb ik de watertjes allemaal getest en ik merk niet direct een verschil tussen die voor de normale tot gemengde huid, en die voor de droge of gevoelige huid. Beiden werken prima en doen hun werk goed. De 3-in-1 is precies wel wat zachter voor mijn huid aangezien ik last heb van een beetje roodheid die altijd komt piepen als ik mijn make-up verwijder. Dit gebeurt niet meer met dit watertje, dus ik kies resoluut voor deze variant.

nivea micellair water

Ben je dus nog op zoek naar een fijn, degelijk micellair water zonder diep in je buidel te moeten tasten? Dan zit je bij Nivea helemaal goed!

Nivea Micellair Water – €4,79

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone