Nivea Make-Up Remover Onder de Douche + Silk Mousse

Ik ben een gigantische fan van Nivea. Die klassieke geur doet me denken aan mijn kindertijd, en tot op de dag van vandaag hul ik me volledig in deze geur. Mijn deodorant, douchegel, reinigingsdoekjes en zelfs shampoo (lees meer hier) zijn allemaal van Nivea! Met veel plezier toon ik vandaag ook twee toffe douche producten uit het gamma: de make-up remover onder de douche en de Silk Mousse.

Nivea Make-up Remover Onder de Douche – €4,99

Ontschminken is nooit een plezier, maar dankzij dit nieuw product van Nivea kan je je make-up met gemak onder de douche verwijderen. Je hebt geen wattenschijfjes of andere tools nodig – enkel water. Er bestaan twee varianten van deze remover – eentje voor de normale tot vette huid, en eentje voor de droge en gevoelige huid.

Het gebruik is simpel: je masseert een beetje van het product in op de ogen om mascara en andere oogmake-up te verwijderen. Daarna masseer je het over de rest van je gezicht en spoel je het af met water. Dus eigenlijk als een gewone reiniger, maar dan eentje die sterk genoeg is om zelfs waterproof make-up te verwijderen. Tegelijkertijd is het, zoals alle Nivea producten, hydraterend en maakt het de huid heerlijk zacht.

Ik vind het altijd vervelend om mijn make-up te verwijderen voor ik onder de douche stap, dus dit is een geweldig product voor mij. Zo kan ik mijn routine iets korter maken, zonder een stap over te slaa, en geeft het mijn huid al een extra hydratatieboost voor ik mijn nachtcreme aanbreng.

Nivea Make-Up Remover Onder de Douche + Silk Mousse

Nivea Silk Mousse – €4,99

En dan nu mijn favoriet: de Silk Mousse! De unieke rijke formule van deze douche mousse verzorgt en hydrateert de huid intens dankzij ingrediënten zoals essentiële oliën, amandelolie en zijde-extract. Natuurlijk bevat de mousse ook die heerlijk vertrouwede Nivea geur. Trouwens – op de dop van de flacons zit er een kleine ‘scratch and sniff’ sticker zodat je aan het product kunt ruiken. Geweldig idee!

Normaal ben ik geen fan van mousses onder de douche omdat ze zó luchtig zijn, dat het aanvoelt alsof het product niets kan doen voor het oplost in het water. Deze mousse is echter dik en stevig – geweldig! Je kan het echt inmasseren in de huid en daarna afspoelen. Het is echt een zalige sensatie, en mijn huid voelt bovendien heerlijk zacht aan na het douchen.

Nivea Make-Up Remover Onder de Douche + Silk Mousse

Een heel groot deel van mijn verzorgingsroutine bestaat uit Nivea, en daar is een reden voor: de producten zijn innovatief maar bevatten die vertrouwde Nivea geur. Ik ben heel blij met deze toevoegingen aan het gamma en raad ze iedereen aan voor een geweldige douche ervaring!

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone