Nivea Lip Butters

Ik kreeg vorige week een superleuk pakje binnen met een nieuw product: de Lip Butter van Nivea. Ik kon deze drie varianten testen, en vandaag heb ik een review. Net op tijd, want ik vind het toch een leuk cadeautje om te geven met Kerstmis!

Om menig lippen te beschermen tegen de koude wind en die lastige velletjes, lanceert Nivea nu de nieuwe Lip Butters. Het zijn kleine tinnetjes met lippenbalsem die verrijkt zijn met HydraIQ, galamboter voor een verzorgende werking en amandelolie voor een verzachtende werking. Klinkt alvast heel erg goed!

…en Butters (mijn lieve hond) vond het blijkbaar ook erg goed klinken, want hij had mijn favoriet van de drie kapot gemaakt! Ze lagen op tafel en ik was 5 minuten weg, en Butters had het plastiek kapot gemaakt en recht door het tinnetje gebeten. “Mijn naam staat er op dus ik mag het opeten,” zal hij wel hebben gedacht…
Ik had de Lip Butter nog niet eens gefotografeerd! Boehoe… Deze heb ik dus niet kunnen testen – heel jammer want hij rook zoooo lekker…

Maar goed. De andere twee varianten mogen ook niet onderdoen. Deze Lip Butter met Vanille & Macadamia ruikt goddelijk! Hij doet me denken aan van die Werthers Originals snoepjes, kennen jullie dat?

Voor degenen die liever geen smaakje/geurtje hebben, is er de Original versie. Deze is smaakloos, maar werkt even goed. Voor mij is deze variant het fijnste om ‘s nachts te gebruiken!

Zoals je kunt zien is de structuur van de Lip Butter niet echt vernieuwend of zo. Moet ook niet – zolang hij maar goed werkt!

En dat doet hij trouwens ook. De Lip Butters voelen erg zacht aan en verrassend genoeg is het geen dikke smurrie (wat je toch lichtjes verwacht als de naam ‘boter’ bevat). Als het uitgesmeerd wordt, is het net een olie dat een voedend laagje op je lippen legt.
De lippen worden erg goed en snel gevoed. Ik ben erg onder de indruk! Persoonlijk is de originele variant mijn favoriet omdat ik liever geen smaakjes in mijn lippenbalsems heb (tenzij het iets met citrusvruchten is!).

Ik denk dat dit setje perfect onder de kerstboom van menig beautyliefhebbers zal passen! Heel budgetvriendelijk, maar toch superleuk om te krijgen. Althans, dat vond ik, want ik was erg blij met dit setje!

Te koop bij de drogisterij voor €3,99 per stuk.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

10 Comment

 1. Hahaha die Butters toch.

 2. Maaike says: Reply

  Oh, het is echt niet uit leedvermaak maar ik moet echt lachen met Butters. Mijn hondje heeft zo ooit eens lekker een potje bodybutter van TBS uitgelikt, stevige ( en dure!) maaltijd zal dat geweest zijn.

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ooh ik moest ook heel hard lachen hoor! Haha, honden toch 🙂

 3. Mallory says: Reply

  Ik ben echt nieuwsgierig naar deze lipbutters, de tinnetjes zijn ook zo schattig ^^ x

 4. superhettie says: Reply

  Lol, Butters wilde ook lip butter testen 😉 En inderdaad, ik ben ook juist naar die variant benieuwd!

 5. Ik vind ze allemaal echt superfijn! Maar de Vanilla en Macadamia is mijn favoriet!

 6. Ik moet deze dringend eens in huis halen 🙂

 7. Wat jammer dat je favoriet beschadigd is. Ik ga ze zeker proberen.
  Liefs, xxx

 8. beautiesatwork says: Reply

  die met vanille en macadamia klinkt heerlijk 🙂

 9. Klinkt fijn !

Leave a Reply