NIVEA Creme Care

Al heel mijn leven gebruik ik Nivea. Vroeger was het de klassieke blauwe pot met de Nivea creme. Daarna gebruikte ik heel lang de make-up, tot deze niet meer verkrijgbaar was. En tegenwoordig ben ik verzot op de Creme Care producten, van de deodorants tot de removers. Ze bevatten namelijk allemaal die zachte, heerlijke, nostalgische geur van de creme in de blauwe pot. He-mels!

NIVEA Creme Care

Inmiddels vind je zowel in de badkamer als in de keuken Nivea Creme Care producten terug. In mijn keuken staat een fles Creme Care Handzeep – héérlijk. In mijn badkamer vind je al de rest terug: de douchecreme, de deodorants en de demaquillants.

Hieronder zien jullie het assortiment Protect & Care deo’s, voor zowel vrouwen als mannen. De deo’s ruiken overheerlijk en zacht zoals de creme. Inmiddels zit ik al aan mijn tweede bus Protect&Care, en ik wil geen ander meer!

NIVEA Creme Care

De Creme Care reinigingsproducten werden onlangs op de markt gebracht. En ja hoor, allemaal ruiken ze weer naar de legendarische creme. Ik ben dol op alle drie de producten, maar de doekjes zijn toch echt wel mijn favoriet. Ik gebruik ze het liefste als ik thuis kom van het werk en mijn make-up snel wil verwijderen, voor ik in de douche stap. Maar welke optie je ook kiest, je huid is gereinigd en voelt heerlijk zacht. En natuurlijk ruikt het ook ah-mazing.

NIVEA Creme Care

In de douche gebruik ik de Creme Care Shower Cream.

NIVEA Creme Care

En om mijn ritueel af te sluiten, gebruik ik ofwel de klassieke creme, of de Nivea Care, een all-purpose crème met een unieke formule en textuur die de huid intens voedt maar de huid niet vet laat aanvoelen. Je kan hem dus zowel op je huid als op je gezicht gebruiken.

NIVEA Creme Care

Is het inmiddels duidelijk dat ik een gigantische fan van Nivea ben? Ik ben dol op de geur en word gewoon gelukkig als ik het ruik. Dus, Nivea, blijf vooral nog meer producten uitbrengen met deze geur!

Creme Care Reinigingsdoekjes – €3,99
Creme Care Reinigingsmelk -en creme – €4,99
Creme Care Voedende Creme – €3,79
Creme (blauwe pot) – €4,59
Creme Care Vloeibare Zeep – €2,69
Creme Care Douchecreme – €3,29
Protect & Care spray/roller – €3,39

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

3 Comment

  1. Ik krijg direct zo'n nostalgisch gevoel als ik die producten zie 🙂

  2. An-Sofie says: Reply

    Die geur is echt super nostalgisch lekker 🙂

  3. Saraya says: Reply

    Ik hou ook van het typische Nivea geur 🙂
    X

Leave a Reply