Nivea Cellular Anti-Age gamma

Nivea staat bekend om haar geweldige gezichtsverzorging, en haar anti-aging gamma wordt door miljoenen vrouwen over de hele wereld gebruikt! Haar nieuwe lijn, Cellular Anti-Age, belooft een strakkere huid door de huidcellen terug in vorm te brengen.

Ik heb enkele van deze producten ontvangen die ik heb laten testen door de mama van Anneleen. Zij heeft deze producten enkele maanden uitgebreid geprobeerd, en vandaag kunnen jullie haar verslag lezen.

Het anti-aging effect van deze nieuwkomers uit het Cellular Anti-Age gamma wordt toegeschreven aan 3 actieve bestanddelen: hyaluronzuur, magnolia-extract en creatine. Onderzoeken toonden aan dat deze nieuwe formule de stevigheid verbetert en rimpels zichtbaar vermindert. Bovendien bevat de dagcrème een beschermingsfactor tegen de zon (SPF15).

Ik ben een 52-jarige vrouw, en heb de volgende huidproducten al meer dan een maand in gebruik:

  • Dagcrème (SPF15): dagelijks aan te brengen op een gereinigd aangezicht
  • Oogcontourcrème: dagelijks zachtjes inmasseren op de huid rondom de ogen
  • Nachtcrème: ‘s avonds aan te brengen op een gereinigd aangezicht

De dag- en nachtcrème zijn verpakt in potjes van 50ml. De potjes zijn gemaakt van stevig plastiek met een zilveren dop, wat het toch erg duur laat uitzien.

De dag- en nachtcrème ruiken HEERLIJK. Dit is echt pure nostalgie!

Nivea heeft veel tijd gestoken in het vinden van het juiste parfum. Er werd een honderdtal parfums geëvalueerd en werden de favorieten op grotere schaal getest. Op die manier kwam men tot een moderne interpretatie van de traditionele Nivea-geur.

De oogcontourcrème zit in een praktische tube van 15ml, ook weer met de witte verpakking en zilveren dop.

Zowel de dag- en nachtcrème als de oogcontourcrème smeert goed uit, en alle drie hebben ze onmiddellijk een voedend en verzachtend effect op de huid. Dit was trouwens erg belangrijk voor Nivea, want ze wilden beantwoorden aan de wensen van vrouwen op het vlak van hydratatie en het comfort van de huid. Dit is dus prima gelukt!

Wat beschikbaarheid en prijs betreffen: de dagcrème, nachtcrème en oogcontourcrème zijn verkrijgbaar in de supermarkt en kosten elk ongeveer €16,99. In vergelijking met andere merken is dit zeer voordelig.

Er is meer tijd nodig voor een zichtbaar verjongingseffect, maar gezien de gunstige verhouding tussen prijs en kwaliteit, is Nivea Cellular Anti-Age een absolute aanrader.

Veel liefs!

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

2 Comment

  1. Mijn moeder heeft deze ook en ze is er muchos contentos mee 😀

  2. chucky1012 says: Reply

    Dat wil ik gaan testen! Wat een mooie glazen potjes met créme! Ik hou van dit merk! 😉

Leave a Reply