Nieuwe guestblogger – Inge!

Een tijd geleden postte ik een oproepje op de blog omdat ik op zoek was naar een nieuwe guestblogger die mij en Anneleen een handje zou toesteken. Anneleen kan namelijk geen haarproducten uittesten, en ik krijg het niet allemaal zelf gedaan…
Ik kreeg meteen tientallen aanmeldingen binnen van enthousiaste kandidaten, en na enkele weken wikken en wegen heb ik een guestblogger gekozen. Ontmoet Inge!
Hey! Ik ben Inge Backx, studente psychologie te Leuven, 21 jaar oud en toch wel een klein beetje in de ban van make up! Ik zit op kot in Leuven en woon in Herent, met mijn ouders en broer.

 

Ik breng dagelijks best wel wat tijd door op beautyblogs. Misslipgloss, Beautygloss, BeautyBeforeBreakfast, Beautypolish, BeautyblogAstrid en zoveel meer! Enkele maanden geleden heb ik geprobeerd zelf een beautyblog te maken, maar om eerlijk toe te geven: Wauw, wat kruipt daar veel tijd in! Dat heeft dus maar een maand geduurd… Ik deed het heel graag, maar heb er gewoon echt geen tijd voor.

 

Guestblogger zijn voor APBL is nu de perfecte oplossing om toch mijn passie voor make up wat verder te zetten. Ik ben vooral verzot op blush. Ik heb er best wel al veel, maar ik kan het gewoon niet laten om er steeds maar bij te kopen… Ik moet ze allemaal hebben! (maar wees gerust, ook andere beautyproducten heb ik veel liggen). Daarnaast moet ik alle nieuwste snufjes ontdekken! Soms draait het er dan op uit dat ik die producten achteraf helemaal niet gebruik, maar ik ben er gewoon zo nieuwsgierig naar…

 

Vele beautybloggers hebben trouwens een beetje de regel dat ze niet zonder make up buiten gaan. Dat heb ik niet. Soms ben ik echt een beetje lui of heb ik geen tijd en ga ik zonder make up de deur uit (om even eerlijk te zijn!). Wel ben ik van mening dat een beetje make up zoveel wonderen kan doen! Ik voel me echt wel beter met make up op, dan zonder.
Daarnaast ben ik het type dat altijd de Kruidvat (of andere winkels met make up zoals The Body Shop bijvoorbeeld) binnenloopt als ze erlangs komt. En ik kom (misschien té) vaak met een zakje buiten 🙂 ! Ik kan echt een half uur aan de rekken staan kijken naar alle make up die daar ligt en twijfelen: Neem ik het nu wel of niet mee? En meestal helpt de gedachte ‘Ik heb het niet nodig’ niet. Oeps!

 

Ik was meteen weg van Inge’s motivatie, en haar enthousiasme is ongelofelijk aanstekelijk. Jullie snappen zeker wel waarom ik haar heb gekozen?!
Dus vanaf nu zal Inge APBL komen versterken, samen met mij en Anneleen. Jullie mogen lekker veel reviews en andere artikels verwachten van haar. Hopelijk verwelkomen jullie haar met open armen!
P.S. Je vindt meer informatie over haar op de ‘Guestblogger‘ pagina.

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

7 Comment

 1. petra says: Reply

  Welkom, en benieuwd naar je eerste artikel!

 2. Phil says: Reply

  Welcome to the fun. Nu begint het pas 😉

 3. Kelly says: Reply

  Proficiat Inge! Ben benieuwd naar de eerste artikeltjes!

 4. Nikita says: Reply

  ik ben benieuwd naar haar berichten

 5. Leuk, gezellig! Leuk stukje ook. Lees wel wat herkenbare dingen, haha. Wil ook vaak heel veel hebben of dat ik tijden voor een schap kan blijven staan omdat ik twijfel over iets. Er is ook zoveel leuks! En je leeft maar 1 keer toch :p tenzij je in reïncarnatie gelooft, maar dat even terzijde haha. Ik ben benieuwd naar je artikelen!

 6. Sofie says: Reply

  Leuk geschreven 🙂

 7. beautiesatwork says: Reply

  klinkt goed 🙂

Leave a Reply