Nieuwe favoriet: Nivea Aqua Effect Voedende Dagcrème

Ik vertelde jullie onlangs nog over de Lancaster Aquamilk, waar ik heel tevreden over was. Dat ben ik nog steeds, maar mijn huid was de laatste tijd heel erg droog en gevoelig: roodheid, droge plekken en velletjes. Dus besloot ik om mijn Aquamilk even op te bergen tot de zomer, en ging ik op zoek naar een rijkere crème.

Mijn zusje raadde meteen haar favoriet aan: de Aqua Effect Voedende Dagcrème van Nivea. Ik probeerde hem uit en ben helemaal om: dit is mijn nieuwe favoriet!

Ik ben altijd al tevreden geweest over de crèmes van Nivea. Mijn mama gebruikte altijd steevast de blauwe Nivea pot. Als ik de geur ruik, moet ik meteen terug denken aan haar.

Deze dagcrème bevat amandelolie, Hydra IQ en SPF4alle ingrediënten om je huid te beschermen en te hydrateren.

De crème is redelijk dik qua textuur en ruikt alvast heerlijk. Hij smeert gemakkelijk uit en trekt verbazend genoeg héél snel in. Ik had half verwacht dat de crème een vettig laagje ging achterlaten, maar dat is dus totaal niet zo.

Ik gebruik dit magisch goedje nu élke ochtend en mijn huid heeft er nog nooit beter uitgezien! Mijn droge plekjes zijn helemaal verdwenen, en ook mijn make up ziet er beter uit dankzij mijn gehydrateerde huid.

Voorlopig zweer ik dus bij deze crème, al denk ik dat hij té rijk voor me zal zijn tijdens de zomer. Dan verkies ik liever mijn Lancaster, omdat mijn huid normaal gezien dan niet zoveel hydratatie nodig heeft.

Maar heb jij dus last van droge huid? Dan raad ik je zeker deze crème aan! De Aqua Effect crème is goedkoop, maar werkt hemels goed. Zeker aanschaffen dus!

Nivea Aqua Effect Voedende Dagcrème kost €5,99 voor 50 ml.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

8 Comment

 1. NIet verwacht dat dit zo goed zou werken 🙂 !

  1. DianaAPBL says: Reply

   Nee, ik eerlijk gezegd ook niet!

 2. Marijke says: Reply

  Dit is inderdaad een erg fijne crème!

 3. Klikt niet slecht!

 4. Roxanne says: Reply

  De reinigende gezichtscreme van deze lijn is ook erg fijn!

 5. beautiesatwork says: Reply

  ik blijf voorlopig bij de aquamilk 🙂

 6. Selma says: Reply

  Fijn dat hij je zo goed bevalt!

 7. Ik kan jammergenoeg niet goed tegen de nivea producten.

Leave a Reply