New favorite: MAC Mineralize Concealer

Dames en heren, ik heb er een nieuw favorietje bij! Na lang zoeken en wikken en wegen heb ik eindelijk de beste concealer voor mij gevonden. Ontmoet de MAC Mineralize Concealer!

Ik gebruikte tot nu toe vooral cream concealers. Deze dekken goed, maar bij mij drogen ze de huid altijd erg uit. Vloeibare concealers dekten dan weer niet genoeg. Wat een hel!

Uiteindelijk kwam ik terecht bij de Mineralize concealer van MAC. Ik las er veel goeds over, vooral dat hij goed dekt én dat hij hydraterend werkt. Ik ging naar de winkel, testte eens en nam direct kleur NC15 mee.

Uniek aan deze concealer, is dat de applicator een kwastje is. De meeste concealers in deze vorm hebben een sponsapplicator, zoals bij een lipgloss. Ik vind persoonlijk niet dat deze vorm een meerwaarde biedt, maar het werkt ook niet slechter.

De concealer is licht qua textuur maar dekt verrassend goed. Rode plekken en kleine oneffenheden worden met gemak weggewerkt! En het fijne is: deze concealer droogt niet uit, maar hydrateert juist door de voedende plantenextracten in het product.

Superlanghoudend is hij dan wel weer niet. Ik poeder het af, anders glijdt het snel van mijn huid af. Maar ik heb ook een iets vettere huid en dat speelt zeker een rol.

Kortom, dit is een hele fijne concealer die ik nu zowat elke dag gebruik. Soms gebruik ik gewoon wat van dit product op enkele plekken en dan kan ik zo het huis uit. Geen zware foundation, enkel dit schatje and I’m ready to go!

MAC Mineralize concealer – €19 voor 5 ml

Veel liefs,
Diana

 

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

9 Comment

 1. Ik ben zelf vooral fan van de Pro Longwear concealer van MAC, maar deze klinkt ook super!

 2. Precies, een minuutje ofzo laten rusten en dan inwerken met kwast of vingers naar keuze.

 3. Ook mijn favo concealer! Ik zag ook een tip van een guru die deze concealer aanbracht en dan even liet opdrogen (tijd om eventjes mascara aan te brengen) om nadien in te werken, works like a charm! En altijd afpoederen met een ultra dun laagje transparant poeder voor de houdbaarheid :*

  1. DianaAPBL says: Reply

   Hoe bedoel je, laten opdrogen? Aanbrengen, laten en dan inwerken met een kwast of vingers?

   1. Precies! De guru is trouwens Sarah Victor.

 4. Sunny says: Reply

  Hey Diana, oh now I am TEMPTED! My NARS one is drying out a little with time, plus I think it might be close to expiring and I don't want to temper with my eye area. Got to check this out for sure! The price point is great, and you make it sound excellent!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Yes, this one is perfect for under the eyes! It's very hydrating so it won't settle into lines or anything.

 5. beautiesatwork says: Reply

  ik kan een goeie concealer wel gebruiken momenteel 🙂

 6. chitchatontherocks says: Reply

  MAC strikes again!

Leave a Reply