New: CHANEL Rouge Coco Stylo & Le Vernis Longwear

Chanel lovers opgelet, want vandaag heb ik maar liefst twee nieuw Chanel pareltjes voor jullie klaarstaan: de Rouge Coco Stylo en de Le Vernis Longwear. Lees snel verder en ontdek meer over deze nieuwe lanceringen.

CHANEL Rouge Coco Stylo & Le Vernis Longwear

CHANEL Rouge Coco Stylo – €35

Het nieuwste lipproduct van Chanel is helemaal mijn ding. De Rouge Coco Stylo bevat de intensiteit van een lipstick, de glans van een lipgloss en het draagcomfort van een lippenbalsem. De nieuwe formule (met o.a. appelzaad extract, jojoba en kokosnootolie en bijenwas) hydrateert de lippen bovendien nog eens intens. Er zijn in totaal acht kleuren beschikbaar, van zachtroze tot intense koraaltinten. De handige pen met een dop die je kan draaien, is gemakkelijk in gebruik en compact.

CHANEL Rouge Coco Stylo

 

CHANEL Rouge Coco Stylo

De kleur die je hier ziet, heet Récit, een fantastische wijnrode tint. Ik ben dol op zulke kleuren, dus je kan je wel voorstellen hoe blij ik hiermee was!

CHANEL Rouge Coco Stylo

CHANEL Rouge Coco Stylo

Al vanaf het eerste gebruik, was ik verliefd op dit product. De formule is ongelofelijk: het glijdt over de lippen en zorgt voor een intense kleurafgave en glans. Het is ook een erg lichte textuur die je amper voelt zitten. Het product hydrateert mijn lippen ook enorm en verbant al die vervelende velletjes.

CHANEL Rouge Coco Stylo

De Rouge Coco Stylo staint de lippen ook vrijwel direct waardoor de glans doorheen de dag vervaagt (vooral na een maaltijd). De kleur blijft echter goed zichtbaar. Als je dus die glans mist, moet je na een maaltijd wel even bijwerken.

CHANEL Rouge Coco Stylo

CHANEL Le Vernis Longue Tenue – €25

Wie nu een nagellak van Chanel koopt, zal kunnen genieten van de vernieuwde formule. Chanel heeft namelijk haar oude nagellaklijn vervangen door de Le Vernis Longue Tenue. De formule bevat geen formaldehyde, dibutyl phtalate, toluene, camphor of formaldehyde resine. Het bevat wel ceramides, lipides die een barrière vormen, en andere ingrediënten die de nagels sterker maken. Samen met de nieuwe gel topcoat zorgt Chanel er voor dat je manicure maar liefst 7 dagen vlekkeloos zal blijven zitten.

De Le Vernis Longue Tenue vervangt dus de oude Le Vernis nagellakken. In de plaats komen er 16 kleurtjes, waaronder vijf klassiekers (Rouge Noir, Particulière, Ballerina, Pirate, Vamp). Je kan alle tinten hier bekijken.

CHANEL Le Vernis Longwear

De kleur die jullie hier zien, heet Marinière. Dit is een diepblauwe tint die doet denken aan de oceaan en de zon. Kortom: vakantie! Het is eigenlijk ook wel een erg mooie tint voor in de herfst. Een erg veelzijdige tint, die Marinière.

CHANEL Le Vernis Longwear

Hier zien jullie één laagje (ja, jullie lezen dat goed: één) van de nagellak. De dekking is prima, de formule is makkelijk om mee te werken en het resultaat is best indrukwekkend. De lak chipte namelijk pas na een dag of zes, en dan enkel aan mijn wijsvingers. De rest zat er nog perfect af toen ik het er na een week terug afhaalde! Binnenkort toon ik hoe je trouwens de perfecte manicure krijgt met Chanel, dus stay tuned.

Één minder puntje : het kwastje. Deze is namelijk erg smal en precies ronder van vorm. Zelf werk ik liever met platte, brede kwasten dus dit was een hele aanpassing voor me. Ik schoot redelijk vaak uit en moest de huid rondom mijn nagels achteraf goed schoonmaken. Ik zou het niet direct een minpunt noemen; eerder iets waar je op moet letten als je ook liever met brede kwasten werkt.

CHANEL Le Vernis Longwear

Ja hoor, Chanel heeft het weer eens gedaan. Ik vind dit twee toppers en ben erg onder de indruk van beide formules. De Rouge Coco Stylo is zacht maar toch intens van kleur, en de Le Vernis blijft echt wel zonder problemen zeven dagen zitten.

CHANEL Rouge Coco Stylo & Le Vernis Longwear

Je vindt nu beide lijnen in de erkende Chanel parfumeriëen.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

2 Comment

  1. glamandboyisch says: Reply

    Die coco style ziet me er geweldig uit! <3 In een meer rozig kleurtje waarschijnlijk helemaal mijn ding.

  2. Saraya says: Reply

    De Rouge Coco Stylo heb ik ook en ben er ook helemaal fan van 🙂
    Het lakje is trouwens ook erg mooi!
    X

Leave a Reply