New brand: Avoyd

Ik ben een rokjesmens. In de winter draag ik ze met een dikke panty, maar in de zomer komen de blote benen weer tevoorschijn. En voor velen hoort daar ook ontharen bij. Ik heb heel licht haar dus voor mij is het geen must. Toch besloot ik een tijd geleden om mijn benen weer eens te scheren, gewoon omdat dat gevoel van geschoren benen en verse lakens in bed zo heerlijk is. Geen idee wat ik mis had gedaan, maar mijn benen stonden binnen de kortste keren onder de rode bultjes die nog eens verschrikkelijk brandden. Nooit meer, zwoer ik, tot ik de producten van Avoyd binnenkreeg.

avoyd

Avoyd is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in het bestrijden van ingegroeide haartjes en de zogenaamde en gevreesde razor burn (wat ik dus had gekregen). Het kalmeert de huid na het scheren of waxen, verzorgt en hydrateert. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en kan ook op gevoelige plekken gebruikt worden zoals het gezicht en de bikinilijn.

Na mijn vreselijke scheerbeurt zwoer ik om mijn benen nooit meer te scheren (razor burn HURTS like a mofo). Maar ik besloot om het toch nog eens te proberen omdat ik nu de producten van Avoyd had.

Ik deed het heel voorzichtig en schoor een klein deeltje langs mijn knie en al vrijwel direct voelde ik het branden en zag ik rode puntjes verschijnen. Snel gebruikte ik de Avoyd Original, een serum met een rollerapplicator. Het heeft een ietwat ontsmettende geur, maar prikt niet en voelt heerlijk verkoelend aan. Vol spanning wachtte ik af. En ja hoor, het brandend gevoel nam af, de rode bultjes verdwenen en mijn huid voelde lekker zacht aan. YES! Nu, ik zal mijn benen nog steeds niet al te vaak scheren, maar als ik het doe, weet ik tenminste dat mijn Avoyd serum mij zal redden.

avoyd

Naast de Avoyd Original bestaan er nog andere varianten: de Double Delight is een 2-in-1 product die naast haar helende werking ook op een veilige manier donkere vlekjes lichter maakt. De Bikini Bliss (hierboven afgebeeld) is uiterst geschikt voor gevoelige plekken zoals de bikinilijn, maar ook de oksels en benen. Dan is er nog de Immaculate Man voor de man, maar zij kunnen ook de andere producten van Avoyd perfect gebruiken.

Je vindt meer informatie zoals prijzen en verkooppunten op de website van Avoyd.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

3 Comment

  1. Bedankt voor de introductie, ik had nog niet van het merk gehoord.

  2. Dineke Rozema says: Reply

    Wat super fijn dat er zulke producten bestaan! Ik heb daar ook vaak last van, wie weet wel een idee 🙂

    1. DianaAPBL says: Reply

      Zeker doen Dineke, echt fijne producten die echt helpen!

Leave a Reply