Neutrogena Comfort Balsem Intense Hydratatie

Ik hou enorm veel van de winter, maar minder van de droge huid die er mee gepaard gaat. Soms is de huid op mijn benen zó droog dat het pijn doet.

Gelukkig heb ik een middel gevonden dat mijn huid superzacht maakt. Ontmoet de Neutrogena Comfort Balsem Intense Hydratatie.

Er zijn maar weinig mensen die nog niet hebben gehoord van Neutrogena. Vooral hun lijn met Noorse formule is erg bekend. De ultrahydraterende producten dringen tot 10 huidlagen door zodat deze 24 uur gehydrateerd blijft.

Ik mocht een tijd geleden een pot van de Comfort Balsem uitproberen. Hier had ik nog geen ervaring mee, dus ik was wel benieuwd!

De creme is erg luchtig van textuur, maar als je hem uitsmeert voel je onmiddellijk dat hij goed voedt. Hij trekt snel in en laat geen vettige laag achter. Je kan dus snel na de douche je insmeren en je kleren meteen aandoen!

Er is een licht geurtje aanwezig, maar deze is vrij neutraal en verdwijnt ook snel. Ik denk niet dat velen daar last van zullen hebben.

Ik ben fan van deze creme! Hij is een lifesaver geweest voor me tijdens de gure dagen. Een keertje smeren en mijn huid knapte meteen op.

Het goede nieuws is bovendien dat je nu niet meer naar de apotheek moet om aan Neutrogena te geraken. Sinds kort is de Noorse formule-lijn namelijk ook te koop bij Delhaize. Alle 8 producten (de hand-en voetencremes, de bodylotions en de lippenbalsem) zijn daar verkrijgbaar!

Dus de volgende keer dat je bij de Delhaize bent, kan je gerust eens een kijkje nemen bij de verzorgingsproducten. Misschien neem je dan ook zo’n pot mee?

Neutrogena Comfort Balsem Intense Hydratatie – €8,95 voor 200 ml

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

4 Comment

  1. marijke04 says: Reply

    Klinkt fijn! Ik vind hun voetcrèmes ook erg fijn!

  2. Zo handig dat het nu gewoon bij Delhaize te koop is !

  3. Klinkt goed zeg, ik denk dat ik hem op mijn handen wel kan gebruiken! Die bloeden momenteel van de droogte…

  4. beautiesatwork says: Reply

    zal eens kijken als ik in de Delhaize ben 🙂

Leave a Reply