Natural Skin Care by Delhaize

Een hele tijd geleden ontving ik een lijn met skin care producten ontwikkeld door Delhaize. Ik was er heel benieuwd naar, want budgetproducten die goed werken is toch een fantastische combinatie?
Ik heb een aantal producten kunnen testen uit deze lijn, en vandaag vertel ik jullie wat ik er van vind.

Er zitten geloof ik 14 producten in deze lijn. Ik ontving dus een vloeibare zeep (in een navulverpakking), een douchegel, een shampoo en een zeepje.

Deze lijn skin care producten is ontwikkeld door Delhaize zelf en is op basis van plantaardige oliën. Alles is natuurlijk en de producten bevatten ook geen parabenen. Hoera!

Laten we eerst het zeepje van dichterbij bekijken. Je betaalt €1,65 voor 100 gram, wat wel een redelijke prijs is denk ik!

Het zeepje ruikt héérlijk naar grapefruit. Ik ben dol op deze geur – het is echt een verfrissende en oppeppende geur. Ik ben eigenlijk meer fan van vloeibare zeep, maar deze geur overtuigt me toch om deze af en toe te gebruiken.

Dan heb ik hier de vloeibare zeep. Het is een refill pack, dus er is een variant in deze lijn met een pompje.
Hebben jullie het trouwens al gezien? Citronella – lime! Mijn favoriete geur. Dit product heeft me al bekoord, zonder maar iets te doen.

Tot slot  heb ik nog een shampoo en een douchegel.

De shampoo is geschikt voor droog en beschadigd haar. Het bevat havermout en amandelen, zit in een flesje van 200 ml en kost €2,95. Een goede prijs voor een shampoo, vind ik.
Het vervelende aan deze verpakking is dat je de dop eraf moet draaien. Maar goed, ik ben dan ook heel lui… 😉 De geur is dan weer fantastisch. Ik heb wel geen beschadigd haar, dus ik weet niet of het zo goed werkt daarvoor. Maar de ingrediëntenlijst (havermout, amandelen en nog veel oliën) zijn wel voordelig voor dat type haar denk ik.

De douchegel met aloë vera en olijven zit in een handige knijptube van 200 ml en kost €2,25. Nogmaals, een hele fijne prijs.
Ook deze douchegel ruikt heerlijk. Normaal ben ik geen fan van zulke geuren, maar deze kunnen mij wel bekoren. Het product schuimt ook lekker, geweldig!

Geloof het of niet, ik ben fan van deze lijn. Het zijn stuk voor stuk betaalbare producten, maar van een fatsoenlijke kwaliteit. De geuren zijn ook uniek en niet geheel alledaags. Voor dat je weet ben je verslaafd aan de aloë vera – olijven combinatie!

Deze producten mogen zeker niet onderdoen aan duurdere varianten. Een huismerk, daar schrikken veel mensen van, maar ik ben erg tevreden over deze producten. Ik ga zeker nog eens kijken voor de handgel met citronella – volgens mij ga ik gek zijn op die geur!

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

12 Comment

 1. Ik ben zelf ook superfan van huismerken, zeker die van Delhaize. Koop vaak douchegels uit die lijnen. Werkt even goed en is vaak meer dan de helft goedkoper!

 2. Bianca says: Reply

  Prachtige verpakkingen voor een huismerk! Ik ben heel benieuwd 🙂

 3. marijke04 says: Reply

  De verpakkingen zien er leuk uit!

 4. Ik vind de verpakking er ook al 'fris' uitzien en vind het tof dat het geen standaard geuren zijn! Zeker eens testen!

 5. Ik ben altijd een beetje 'bezorgd' over supermarktmerken, maar ik heb over de Delhaize lijn al veel goeds gelezen. Misschien moet ik rustig beginnen, met de zeep 😉

  1. DianaAPBL says: Reply

   Waarom ben je er over bezorgd? 🙂
   Voor deze lijn moet je echt geen schrik hebben. Het zijn hele zachte producten, irriteren niet en ruiken heerlijk. 🙂

 6. Ze klinken echt fijn.
  Liefs, xxx

 7. Zoë says: Reply

  Ik ben ook al gaan kijken naar de producten in Delhaize! Heb niks meegenomen toen, maar ben eigenlijk toch benieuwd naar de shampoo!

 8. Waarom is de dichtsbijzijnde delhaize zo ver 🙁 You made me curious

 9. Esmay says: Reply

  Die verpakking van dat zakje is tof hihi! 😀
  Dat klinkt trouwens echt goed 😀

 10. beautiesatwork says: Reply

  mooie producten aan een goeie prijs 🙂

 11. Redhotjillypeppers says: Reply

  Dat zien er fijne producten uit ! Zonder parabendn heeft bij mij sowieso al een streepje voor 🙂

Leave a Reply