Miss Dior Eau de Parfum

Vorige week kreeg ik een mysterieus pakje binnen van Dior. Een verrassing van Dior, dat kan toch nooit slecht zijn? En ik had gelijk, want ik kreeg dit pareltje binnen. Kijk snel mee!

Het prachtig doosje dat ik in handen kreeg was versierd met een lichtblauwen strik en had de opschrift ‘Miss Dior‘. Ik deed het doosje open en…

…kijk eens hoe mooi!

De binnenkant van het doosje is als het ware een klein kamertje. Je hebt links de trappen met daarop een miniatuurversie van de Miss Dior Eau De Toilette. Rechts heb je een prachtige, zwarte trapleuning met daarlangs nog een mannequinpop. Echt, mijn mond viel open toen ik dit zag!

Het flesje zelf is zooo schattig. Ik bedoel, kijk hoe klein en lief!
Mijn zus had ooit een setje miniatuur Dior parfums gekocht, en ik was er toen ook al gek op.

Verder zaten er nog prachtige foto’s met informatie bij, met de stunning Natalie Portman als het gezicht. Zij is echt geweldig, vind ik – slim, mooi Ên getalenteerd. Dior heeft dus naar mijn mening echt het perfecte gezicht voor hun merk gekozen!

Deze bloem kwam tevoorschijn als je bovenstaand boekje open klapte. De bloem had tevens een vleugje parfum gekregen, dus dat was een aangename verrassing. Deze gaat ook zeker op mijn make up tafel staan!

Tot slot komt Miss Dior ook met een hele lijn huidverzorging die allemaal deze heerlijke geur bevatten. Binnenkort kun je dus ook een douchegel, een body milk, een handzeepje en deodorant kopen waardoor je non-stop heerlijk gaat ruiken.

Ook Butters is fan van Dior!

De geur van Miss Dior is zoet en redelijk zwaar, met citrus en bloemige noten. Ik was er niet direct weg van, ook al rook hij erg lekker. Ik vond het niet meteen iets wat ik zelf zou opsprayen. Maar nadat ik een week lang de hele tijd aan het flesje zat te snuffelen, ben ik overtuigd. Dit is iets voor mij!
Dit is echt zo’n geurtje dat je meteen op en top vrouwelijk doet voelen: sensueel, maar toch zoet. Heerlijk, ik wil meer!

Dit setje is helaas niet meteen te koop in de winkels. Ik kan me nochtans voorstellen dat velen onder jullie al klaar stonden om naar de winkels te spurten!
Gelukkig kan je deze collectors item verkrijgen bij de aankoop van een Miss Dior Eau de Toilette of Miss Dior Eau de Parfum. Helaas weet ik nog niet precies waar en wanneer, maar ik hou jullie zeker en vast op de hoogte via mijn Facebookpagina of Twitter.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

5 Comment

 1. mostlysunnybunny says: Reply

  Wait you took the bottle out? I tried to remove it (very gently) and I thought it's glued! Oh well. Neeeever ever gonna use it anyways!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Yeah was stuck to the cardboard but I managed to wiggle it out lol.

 2. marijke04 says: Reply

  Wauw, wauw wauw! 🙂

 3. Echt zó mooi! Mijn mond zou ook openvallen 🙂

 4. beautiesatwork says: Reply

  hebbeeeeeeen 😀

Leave a Reply