Miriam Quevedo Extreme Caviar Exfoliating Scrub Scalp Mask

Als je soms last hebt van een jeukende hoofdhuid en futloos haar, lees dan vooral verder. Ik heb namelijk een erg fijn product ontdekt dat veel van jullie haarfrustraties kan oplossen. Zie hier, de Extreme Caviar Exfoliating Scrub Scalp Mask van Miriam Quevedo.

Miriam Quevedo Extreme Caviar Exfoliating Scrub Scalp Mask

We vergeten snel dat onze hoofdhuid een grote rol speelt in een gezonde haardos. Als je bijvoorbeeld veel haarproducten gebruikt, bouwen de restjes product zich op waardoor je jeuk en futloos haar krijgt. Of denk aan de accumulatie van dode haarcellen die in de weg staan van volumineus haar. De Exfoliating Scrub Scalp Mask lost al deze problemen op dankzij bijzondere ingrediënten zoals kaviaar (hydratatie), natuurlijke Tahiti Pearl en Coral Sand Exfoliators (verwijderen van dode huidcellen), provitamine B5 (glans en bescherming) en ‘cooling touch’ (voor een koele sensatie en verfrissing).

Miriam Quevedo Extreme Caviar Exfoliating Scrub Scalp Mask

Nu vraag je je misschien af hoe je een hoofdhuidscrub moet gebruiken. Heel simpel, eigenlijk: maak je haar vochtig en breng het product aan op je scheiding. Maak 3 cm verder weer een scheiding en breng het product weer aan. Herhaal tot je je hele hoofdhuid hebt behandeld en masseer de scrub in met je vingertoppen. Laat vervolgens 15 minuten nawerken en spoel alles af.

Man, wat is het resultaat fan-tas-tisch! Mijn haar voelt enorm luchtig en zacht aan. Combineer dit goedje met een volumeshampoo en het effect is verbluffend! Ik gebruik het nu 1 keer per week als onderhoudsbeurt en mijn haar heeft er nooit beter uit gezien.

Miriam Quevedo Extreme Caviar Exfoliating Scrub Scalp Mask

Miriam Quevedo Extreme Caviar Exfoliating Scrub Scalp Mask – €31,95 voor 250 ml
Verkrijgbaar bij Viak.be

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

2 Comment

  1. Ik gebruik deze scrub ook, fijn product!

  2. Dang, klinkt interessant, je hebt me serieus benieuwd gemaakt!

Leave a Reply