Minnie & You ft. OPI

Disney-fans zijn van alle leeftijd. Ik ben al 20, maar een goeie ouwe Disney film kan er altijd in!

Nu, om te bewijzen dat Disney van ALLE tijden is, heeft Disney een leuke campagne gecreëerd: Minnie & You. Deze is natuurlijk gebaseerd op de absolutely fab Minnie Mouse. Zij is al decennia lang een ware stylicoon, of je het nu leuk vindt of niet. Met haar kleurrijke jurkjes en bijpassende strikjes is ze toch één van de meest fashionable Disney personages.

Om Minnie wat meer in de kijker te zetten, is er nu de nieuwe Minnie&You campagne. Op de website (klik hier!) zijn er enkele leuke filmpjes te vinden die de beautygeheimen van Minnie vrijgeven. Hoe stel je een leuke outfit samen? En hoe maak je een Minnie-kapsel? Erg geschikt voor de jongere lezeressen, maar ook de volwassene dames zullen er nog een beetje van kunnen genieten.
Bovendien komen er binnenkort leuke wedstrijden aan, dus hou de website goed in de gaten.

Voor de beautyliefhebbers onder ons heeft het populaire nagellakmerk OPI een leuke collectie: Vintage Minnie Mouse. Met vier vrolijke kleurtjes voeg je toch een beetje Minnie toe aan je persoonlijke stijl! Ik mocht twee kleurtjes testen, met de fantastische namen: If You Moust, You Moust en het even leuke I’m All Ears.

OPI lakjes zijn sowieso erg fijn qua kwaliteit, dus daar twijfelde ik al zeker niet aan.

If You Moust You Moust is een mooie felroze kleur zonder glitters of shimmers. Het perfecte kleurtje om een druilerige dag mee op te vrolijken, denk ik zo.

I’m All Ears is een felle, magenta kleur met vrolijke shimmers erin. Deze dekt verrassend goed – 2 laagjes en je krijgt al een mooi effect.

Helaas zijn deze lakjes niet meer zo gemakkelijk verkrijgbaar omdat ze van de zomercollectie waren. Maar mocht je de kans krijgen om eentje te verkrijgen: zéker doen!

Zo, ik hoop dat jullie nu overtuigd zijn dat Minnie nog steeds een stijlicoon is, voor zowel jong als oud!

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

9 Comment

 1. famke says: Reply

  het is echt heel leuk alleen zo weinig filmpjes

 2. Zeer jammer eigenlijk dat er nu pas veel reclame gemaakt wordt voor deze Minnie collectie van OPI :s Het was een plezante collectie 🙂 Leuke kleurtjes allemaal. Heb zelf de hartjes topcoat op het laatste nippertje nog kunnen bemachtigen, oef

 3. Mooie kleurtjes!!

 4. Het zijn zulke lieve en leuke kleurtjes.
  Liefs, xxx

 5. Ah, OPI en roze in een trek, heerlijk 😀 Ik heb de roze lakjes van Pink of Hearts en daar ben ik ook superblij mee, ze hebben wat weg van deze 🙂

  <3

 6. <3 Minnie! En de lakjes zijn heel erg mooi :o)

 7. Linda says: Reply

  Leuke kleurtjes!

 8. Mooie kleurtjes 🙂

 9. beautiesatwork says: Reply

  echte meisjeskleuren 🙂

Leave a Reply