Mijn skincare routine

Het is al een hele tijd geleden dat ik nog eens mijn skincare routine heb getoond. Inmiddels zijn er wat nieuwe producten bijgekomen, maar enkele holy grails vormen nog steeds een onderdeel van mijn huidverzorgingsroutine. Ik gebruik niet zoveel producten als bijvoorbeeld Michelle Phan (het bewijs vind je hier) maar het mag er best wel wezen.

skincare routine clarisonic estee lauder clinique babor la roche posay

1 – Clarisonic Aria / €199 (review hier)

Allereerst, mijn geliefde Clarisonic Aria. Dit toestel heb ik al bijna twee jaar en nog steeds vormt het een vast onderdeel in mijn routine. Meer nog – het is onmisbaar als je een egale en diep gereinigde huid wilt. Ik gebruik het één keer per week in combinatie met mijn favoriete reiniger…

2 – Estée Lauder Perfectly Clean Multi-Action Foam Cleanser/Purifying Mask / €26,90 (review hier)

…van Estée Lauder. Dit goedje gebruik ik al bijna 3 jaar – een teken dat het goed werkt, toch? Deze reiniger is zacht, ruikt heerlijk en verwijdert al het overtollig sebum van mijn huid. Ik heb veel reinigers gebruikt, enkelen die erg goed waren, maar ik blijf terugkeren maar mijn geliefde Estée Lauder.

skincare routine clarisonic estee lauder

3 – Clinique Smart Treatment Oil / €37

Van deze olie krijg je binnenkort een review, maar ik kan alvast verklappen dat het een vast onderdeel is geworden van mijn avondroutine. Ik dep de olie over mijn nachtcreme, en het resultaat is een zijdezacht en gevoed velletje. Ik kan niet meer zonder!

4 – Clinique Dramatically Different Moisturizing Cream / €23,10 (review hier)

Deze creme van Clinique gebruik ik al sinds de zomer. Mijn huid was toen minder droog dan nu, maar ook toen werkte hij geweldig. Hij is nu vooral geweldig in het koude winterweer want het bant alle droge velletjes en trekkerige plekken.

5 – Babor Skinovage PX Winter Protect Cream / €50 (review hier)

Hier schreef ik al vorige week over: de Skinovage PX creme van Babor. Heerlijke creme met een fantastische geur en textuur. Ideaal voor in de winter, zoals de naam het ook wel al verklapt 😉

6 – La Roche Posay Effaclar K (+) / €14

Mijn holy grail is de Effaclar lijn van La Roche Posay. Dit doet alle zwarte puntjes in één avond verdwijnen. Als ik eens last heb van een oneffen huid, dan smeer ik enkele avonden op een rij laagje van dit spul op. Na drie dagen heb ik weer een super egale huid. Ook puistjes worden de kop ingedrukt met Effaclar. De K (+) versie ruikt ook beter dan de gewone variant (minder chemisch).

skincare routine clinique babor la roche posay

Nu valt mijn routine wel goed mee. Ik spendeer geen uren in de badkamer – het is eerder een kwestie van de juiste producten vinden. Het is net zoals de rest van je leven: de juiste onderdelen (bijvoorbeeld op www.auto-onderdelenshop.be) zorgen voor het beste resultaat. Combineer slim en hou je routine beperkt – tenzij je er juist van houdt om verschillende producten te gebruiken en te testen, zoals de Koreaanse meisjes. Zij gebruiken maar liefst 10 producten in hun routine (www.elle.com)!

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 Comment

  1. Wait, whut, alle zwarte puntjes in een keer weg?? Dat moet ik proberen!

Leave a Reply