Mijn goede voornemens voor 2015

Het klinkt cliché, maar elk jaar maken we allemaal wel goede voornemens waar we ons aan proberen te houden. Geef maar toe, ook jij hebt een lijstje gemaakt. Volgens verschillende onderzoeken houden mensen zich echter nooit aan hun nieuwjaarsresoluties zoals gezonder eten, meer bewegen, stoppen met roken,… Ik probeer dit jaar eens iets anders. Zie hier, mijn goede voornemens voor 2015!1. Meer besparen
Zoals iedereen laat ik me wel eens verleiden door een mooie sale, maar dit jaar beloof ik om minder geld uit te geven aan onnodige dingen. Zo staat de site van Forever 21 tussen mijn favorieten en kijk ik al halsreikend uit naar de opening van de H&M webshop en de Primark in Hasselt. Maar heb ik meer kledij nodig? NEEN. Dus ga ik streng zijn en zal ik mijn virtuele winkelmand netjes leeg laten.

2. Beter voor mijn spullen zorgen
Niet dat mijn spullen constant kapot gaan, maar ik zou meer voorzorgen moeten nemen om alles tiptop in orde te houden. Bijvoorbeeld een stevige hoes voor mijn smartphone zoeken, beter voor mijn auto zorgen (en anders kan ik bij deze link terecht) en mijn tablet niet meer in de zetel laten liggen voor het geval Butters er op ploft. Moet mogelijk zijn, niet?

3. Mijn mailbox uitkuisen
Ik krijg elke dag tientallen mails en om de een of andere reden verwijder ik mijn mails niet direct. Het resultaat? Honderden gelezen berichten die eigenlijk in de prullenbak horen. Ik neem me dus voor om vanaf nu elke gelezen mail ofwel in een map te stoppen, ofwel te verwijderen.

4. Butters meer zelfstandiger laten zijn
Het is soms zo moeilijk om Butters niet constant te aaien en te knuffelen, zeker als hij zijn kop op mijn knie legt en begint te kwispelen, maar ik moet hem zelfstandiger laten worden. Na dat filmpje van de man die een Go Pro aan zijn hond vastmaakte, realiseer ik dat hij moet leren om alleen te zijn.

Bon, ik zou een hele lijst kunnen maken maar ik ga het hier bij laten. Nu ben ik wel benieuwd naar jullie voornemens (en of jullie er überhaupt wel aan meedoen). Let me know!

Veel liefs,
Diana

It’s 2015 so it’s time for the classic new year’s resolutions. I’m going to try and coddle my dog less, take better care of my things, spend less money on useless things and clean my mailbox more often. I’m curious to hear about your resolutions so let me know in the comments!

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

6 Comment

 1. chitchatontherocks says: Reply

  Nope sorry, ik doe zelf niet mee aan voornemens.

  Maar als ik er toch eentje moet noemen: live life to the fullest!

  Succes met de jouwe!

 2. Lijkt me haalbaar! Veel succes ermee!

 3. Odin says: Reply

  Leuke voornemens die volgens mij zeker haalbaar zijn. This is more than 12% of a plan 😉 You can do it!

  1. DianaAPBL says: Reply

   It's better than 11 percent! GotG quote? You must be Dave 😀

 4. Leuke voornemens, bij 3 kan ik me helemaal vinden, echt herkenbaar! Hopelijk mag je ze allemaal volbrengen:)

  1. DianaAPBL says: Reply

   Dankjewel Mira! Ik hoop dat jouw wensen en voornemens ook uitkomen x

Leave a Reply