Mijn favorieten van 2012

Het afgelopen jaar heb ik kennis gemaakt met heel wat nieuw producten. Ah, het leven van een beautyblogger hé! Nu, ik heb even moeten zoeken maar ik heb toch mijn favorieten er kunnen uitplukken. Ik toon jullie in dit artikel mijn favoriete producten van vorig jaar! Opgelet, het zijn héél wat producten 🙂

Eerst de oogmake up. Als basis gebruik ik nu steevast de Soft Ochre Paint Pot van MAC. Een mooie, neutrale kleur en het zorgt dat mijn oogschaduw perfect blijft zitten.

Als oogschaduw gebruik ik het liefst die van MAC. Mijn favorieten zijn de neutrale kleurtjes Arena (links) en Phloof! (rechts). Verder grijp ik ook nog erg vaak naar mijn Dior Croisette oogschaduwpalette. Zo’n prachtige kleuren, echt!

Mijn favoriete oogpotlood blijft de Regard Effet Duochrome in de kleur Brun Mordoré van Bourjois. Deze gebruik ik al jaren en ik ben er nog steeds weg van!

Tegenwoordig gebruik ik geen ‘echte’ foundations meer. Ik grijp daarentegen altijd naar mijn favoriete BB Creams: de Diorskin Nude BB Cream van Dior, of de BB Cream van Garnier (voor de vette huid). Beide producten zijn erg fijn en hebben een hele goede dekking. Ze voelen totaal niet zwaar aan op de huid en hebben een heel mooi effect op de huid. I love it!

De BB Cream van Dior vind ik persoonlijk iets beter – betere dekking, mooie glow en ruikt nog eens lekker. Maar als je niet zoveel geld wilt uitgeven, is die van Garnier een goed alternatief.

Om de boel te setten gebruik ik mijn lievelingspoeder: de Blot Powder van MAC. Die breng ik altijd aan met mijn kabuki kwast van de Ici Paris XL.

En dan: contouring en blush! Mijn lievelingsproduct om mee te contouren is de Pro Sculpting Cream in de kleur Coffee Walnut van MAC. Dit is gewoon dé perfecte kleur voor mij, en ik werk sowieso liever met cream producten dan poeder.

De blush waar ik het meeste naar grijp is trouwens Luminoso van Milani. Goedkoop, maar een hele goede kwaliteit!

Een van dé ontdekkingen van het jaar is toch deze All Nighter Setting Spray van Urban Decay. Het kostte me een flinke duit, maar het is echt een wonderproduct. Een paar keer verstuiven en mijn make up blijft echt héél lang en goed zitten.

Lipproducten zoals lipstick of gloss gebruik ik niet zoveel. Toch heeft de Dior Addict lipstick in Riviera. Het is precies een mooie verzorgende balsem die je lippen verzorgt, maar die tegelijkertijd ook een hele mooie kleur afgeeft.

Mijn favoriete lippenbalsem van het afgelopen jaar is die toch van Nuxe. Hij is helemaal natuurlijk – altijd een pluspunt. En hij ruikt nog eens heerlijk citrusachtig!

Voor mijn wenkbrauwen gebruik ik élke dag de MUFE Aqua Brow in #40. Dit is echt een wonderproduct die ik letterlijk elke dag gebruik, ook in het weekend of als ik gewoon thuis blijf. Zonder voel ik me toch net niet compleet.

Ik wilde ook nog snel even deze kwast tonen van de Forever 21. Het zat in zo’n goedkoop setje dat ik bij F21 had gekocht. Dit is een kabuki kwast met erg zachte haren – niet echt perfect om foundation mee aan te brengen. Maar ik gebruik hem vooral om, na het aanbrengen van mijn foundation/BB cream, het product goed in de huid te werken zodat het een gezonde glans aan mijn huid geeft. Moet je echt eens proberen!

En dan nu mijn favoriete haarproducten van 2012. Allereerst, de Shu Uemura Essential Drops. Als ik even last heb van mijn hoofdhuid (jeuk etc) of mijn haar wordt weer heel erg snel vet, dan gebruik ik dit product zo’n twee keer per week, één week lang. En dan is alles terug opgelost! Het is echt een wondermiddel, zeker een aanrader.

Mijn haar wordt erg snel vettig, en het vaak wassen zie ik niet zo zitten. Ik heb al veel droogshampoo’s gebruikt, maar die van Garnier Ultra Doux is toch mijn favoriet. Als ik het gebruikt, is mijn haar niet meer vettig en dan kan ik in principe het wassen van mijn haren wéér enkele dagen uitstellen (geen aanrader want dan voel ik me toch echt wel vies). Mijn haar wordt dan ook stukken voluminieuzer en ruikt nog eens heerlijk fris naar citroen. De volledige review komt binnenkort wel online!

Tot slot mijn favoriete verzorgingsproduct: de L’Oréal Professionnel Mythic Oil Colour Glow Oil. Ik was al fan van de ‘gewone’ variant, maar deze variant voor het gekleurd haar past nog beter bij me.

Tot slot, parfum. Nu, mijn favoriete geur aller tijden is The One van D&G. Maar dit jaar heb ik ook Romantina van Juliette Has A Gun leren kennen, en ik was meteen weg van deze geur. Het is fris, bloemig en vrouwelijk, en de verpakking is ook gewoon een ware streling voor het oog.

Zo, dit waren mijn favorieten van 2012. En ik heb zo’n vermoeden dat ze nog een lange tijd zullen meegaan in 2013!
Laat me ook zeker weten welke producten jullie afgelopen jaar hebben leren kennen. Ik ben echt wel benieuwd!

Benieuwd naar reviews? Even rechts de zoektermen intikken en je vindt ze wel!

Veel liefs en nog een gelukkig Nieuwjaar,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

4 Comment

 1. liesbethvv says: Reply

  Oe, Juliette has a Gun wil ik ook heel graag nog eens een parfum van uitproberen. Leuke favorieten, moge 2013 even vruchtbaar zijn 😀

  <3

 2. marijke04 says: Reply

  Fijne producten! Die Dior BB Cream moet ik echt is uittesten, klinkt zo goed 🙂

 3. beautiesatwork says: Reply

  mooie keuze 🙂

 4. Zoë says: Reply

  Mooie producten zitten er bij! Ik ben ook aan het nadenken over mijn favorieten. Niet moeilijk om te kiezen 😉

Leave a Reply