Mijn favoriete lipproducten

Ik hou van make up, maar vaak hou ik het toch lekker simpel. Vooral als het op lipproducten aankomt. Dan kies ik voor lichte, neutrale kleuren en hydraterende producten. Zo hoef ik me doorheen de dag niet af te vragen of mijn lipstick nog goed zit.

Mijn favoriete producten zie je op onderstaande foto: mijn Labello met kersensmaak, mijn MAC Sheen Supreme in ‘Bare Again‘ en mijn Rimmel Moisture Renew Universal Transparant Lipliner.

Over de Rimmel lipliner heb je vorige week een review kunnen lezen (klik hier). Het is mijn go to product àls ik toch eens lipstick draag.

Doorheen de draag smeer ik altijd mijn geliefde Labello op. Deze heeft een lekkere kersensmaak en geeft toch een subtiel rood tintje aan je lippen. Geweldig product!

Mijn MAC Sheen Supreme draag ik ook vaak. Het voelt aan als een lippenbalsem, maar het geeft lekker veel kleur af. Het is een my lips but better kleurtje.

De Labello maakt mijn lippen eigenlijk nog wat roder, maar dat zie je niet goed op de foto.

Eigenlijk heel simpel, hé? Ik ben erg basic als het op lipproducten aankomt. Het liefst zou ik elke dag een dieprode of berry lipstick willen dragen, maar daar heb ik gewoon niet het lef voor.

Ik ben best benieuwd naar jullie favoriete lipproducten, dus deel het zeker in de comments!

Veel liefs,
Diana

 

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

3 Comment

  1. chitchatontherocks says: Reply

    Mijn favoriete lipbalms zijn Smith's Rosebud Salve, Dior Crème de Rose en Baby Lips. Als er een kleurtje op mijn lippen mag, mag dat altijd Chanel Rouge Coco in de kleur Gabriëlle zijn!

  2. Labello heb ik aaaaaltijd in huis, ik kan echt niet zonder 🙂 En verder wissel ik eigenlijk vaak af tussen lippenstift en lipgloss en verschillende kleurtjes, maar ik hou het wel altijd redelijk subtiel.

  3. beautiesatwork says: Reply

    die van mac ziet er super uit 🙂 ik hou het ook nogal basic

Leave a Reply