Mijn dagelijkse routine

Als het op mijn make-up routine aankomt, dan hou ik me meestal vast aan dezelfde producten. Hier en daar kruipen wat nieuwe producten mijn routine binnen, maar er zitten toch enkele klassiekers tussen die ik al jaren gebruik. Benieuwd naar wat ik allemaal dagelijks gebruik?

Ik gebruik al enkele maanden de Kiehl’s klassieker: de Ultra Facial Moisturizer. Dit is een heerlijk voedende creme geschikt voor alle huidtypes. Het heeft geen overheersende geur, plakt niet en voelt niet vettig aan. Een geweldige moisturizer die ik iédere dag gebruik!

Mijn favoriete highlighter, dat is de Eyelighting Creme for Eyes and Face van Estée Lauder. Dit is een vloeibare highlighter geschikt voor op je wangen, oogleden en wenkbrauwen voor een mooie, naturelle gloed. Je kan de volledige review hier lezen.

Mijn favoriete foundation is de Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation in NC15. Ik gebruik hem al maar liefst anderhalf jaar, en ik gebruik niets liever! Dit is de lichtste kleur die beschikbaar is en hij matcht perfect met mijn huidskleur – vaak zijn zelfs de lichtste foundations te donker voor mij. Deze foundation dekt erg goed en blijft enorm lang zitten. Toppertje!

Nog een golden oldie: de Make Up For Ever Aqua Brow. Deze gebruik ik al jaren en ik heb nog geen beter wenkbrauwproduct gevonden. Af en toe gebruik ik een potloodje erbij voor een strakke afwerking, maar dit blijft toch altijd de basis.

Voor mijn ogen gebruik ik graag een combinatie van gelliner en liquid liner. Mijn favorieten op dit moment zijn de Calligraphie de Chanel van Chanel gelliner (review hier) en de Tattoo Liner van Kat Von D  (review hier). Deze combinatie is geweldig: mijn liner vlekt niet, loopt niet uit en blijft de hele dag perfect zitten.

Op  mijn onderste waterlijn gebruik ik het liefst een warme, bronzen kleur. Op dit moment ben ik helemaal gek van de Technakohl Liner van MAC in de kleur ‘Broque’.

Als het op blush aankomt, gebruik ik meerdere merken door elkaar. Op dit moment grijp ik wel het vaakst naar de Cheek Pop van Clinique in de kleur ‘Ginger Pop’. Het is een erg veelzijdige kleur; je kan hem lichtjes aanbrengen voor een natuurlijke blos, of juist meerdere laagjes voor een knallend effect.

Mijn favoriete bronzer is de Beached Bronzer van Urban Decay. Het is een superfijn poeder dat een mooie, warme gloed geeft zonder er oranje uit te zien (review hier).

Als finishing powder gebruik ik het liefste het Poudre Lumière Originelle van Givenchy. Het is een matte highlighter – het mattifieert de huid, maar geeft het tegelijkertijd ook een gezonde gloed. Het effect is moeilijk te beschrijven, maar mijn look is pas af als ik dit poeder gebruik.

Ik zei al dat ik tussen verschillende blushes afwissel. Eentje van mijn andere favorieten is het MAC Beauty Powder in de kleur ‘Sunny Surprise’. Je kan hem over je hele gezicht gebruiken, maar aangezien ik best bleek ben, kan ik deze ook als blush gebruiken.

Mijn finishing touch is altijd de Chill Makeup Setting Spray van Urban Decay. Wat een geweldig product! Mijn makeup blijft echt veel langer zitten dankzij deze setting spray. Bovendien zorgt het er ook voor dat mijn make up niet té matte uitziet, maar een mooie gloed krijgt. Ook deze gebruik ik al jaren!

Als het op lipproducten komt, wissel ik ook graag af. Eén van mijn all time favorieten is de Kiss Kiss lipstick van Guerlain in de kleur ‘Orange Fizz’, een mooi warm kleurtje dat een combinatie is tussen rood en oranje. Ik dep hem het liefst op de lippen voor een licht kleurtje.

Er zijn dagen waarin ik geen zin heb om mijn volledige routine te volgen – dan ga ik enkel voor de bare necessities zoals mijn MUFE Aqua Brow (draag ik iédere dag). Maar het is fijn om eens de tijd te nemen om jezelf helemaal op de maken, niet?!

Veel liefs,

Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 Comment

  1. Vind dit altijd fascinerend om te zien, so thanks for sharing!

Leave a Reply