Michael Kors Wonderlust EDP

Michael Kors is niet enkel bekend om zijn prachtige handtassen en designerkledij. In het Michael Kors gamma vind je namelijk ook heel wat luxe beautyproducten, waaronder make-up en parfum. Nu brengt het Amerikaanse luxemerk een nieuw geurtje uit: Wonderlust.

Wonderlust van Michael Kors geeft je direct zin in een leven waar schoonheid, sensualiteit en spontaniteit de ultieme bestemming zijn. Het draait allemaal rond de reis naar het exotische, het onverwachte. Vandaar ook de naam Wonderlust, een woordspeling op ‘wanderlust’ – het verlangen om de wereld te verkennen. De topnoten van Wonderlust bestaan uit amandelmelk en roze peper. De hartnoten bestaan uit vanillebloem, en de geur wordt afgesloten door benzoine, een natuurlijke resine uit Thailand voor een warme en pittige geur, en sandelhout in de basisnoten.

De campagne rond Wonderlust werd ontworpen door de befaamde fotograaf Mario Testino. In het filmpje zien we het adembenemende topmodel Lily Aldridge op een luxejacht. Ze ontsnapt er samen met haar lover Wouter Peelen, en samen eindigen ze op een exotisch eiland. Het reflecteert de drang om te ontsnappen, om op reis te gaan.

Je vindt Wonderlust van Michael Kors nu in de parfumerie.

Michael Kors Wonderlust EDP – €54/30 ml     –     Showergel/body lotion – €38/150 ml

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 Comment

  1. Mooie campagne hebben ze ervan gemaakt.

Leave a Reply