MeMeMe Blush Me! Coral review

Voor kerst kreeg ik van mijn beste vriendin Anneleen een superleuk pakket met onder andere deze blush van MeMeMe. Deze stond al heel lang op mijn wishlist, dus je kan je wel voorstellen dat ik bij het openmaken van het pakket veel “ieeeee” en “oooooh” heb geroepen!

In dit artikeltje toon ik snel de blush en een swatch.

Ondertussen is MeMeMe wel goed gekend in de beautywereld. Het is een kwalitatief maar betaalbaar merk uit het Verenigd Koninkrijk dat menig beautybloggers heeft kunnen bekoren. De blushes worden vaak vergeleken met die van Benefit, vooral door de verpakking: het kartonnen vierkanten doosje en ongeveer hetzelfde kwastje.

Ik heb de Benefit Hoola blush gehad, en de verpakking lijkt er inderdaad sterk op. Ik vind het wel erg mooi, daar niet van – maar MeMeMe had niet ZO duidelijk moeten kopiëren van Benefit.

Nu, over naar de blush zelf (want daar draait het uiteindelijk allemaal om). Coral is een koraalkleurtje, obviously. Het is een mooie mengeling tussen peachy oranje met een vleugje roze. De blush bevat ook een vleugje shimmers, om je huid een beetje te doen stralen.

De blush zelf is heel stevig en totaal niet poederig. Hij verstuift amper en geeft héél veel kleur af – just the way I like it!

Het is misschien niet erg duidelijk, maar de blush geeft een hele mooie glans. De swatch is trouwens ook maar van één veegje, dus qua pigmentatie zit MeMeMe zeker goed!

De blush blijft ook prima zitten, zelfs beter dan de doorsnee blush vind ik persoonlijk. Bij mij bleef hij zo’n dikke 5, 6 uur zitten, wat echt uitzonderlijk is!

Ik ben zeker overtuigd van de kwaliteit van MeMeMe. De doosjes zijn schattig, de blush zelf is prachtig én van uitstekende kwaliteit. Ik ben zeker benieuwd naar meer!

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

4 Comment

 1. Mooie blush!

 2. Inge says: Reply

  Afgezien van het kopiëren, vind ik het toch een hele mooie verpakking hoor! 🙂
  En mooi kleurtje ook! Lief van je vriendin dat ze je het cadeau heeft gegeven!

 3. Sofie says: Reply

  Ik heb ook nog even over deze getwijfeld, maar uiteindelijk heb ik toch al een aantal blushes die koraalkleurig zijn met een beetje shimmer 🙂 Wel mooi natuurlijk. En +1 op wat Beautiesatwork zei 🙂

 4. beautiesatwork says: Reply

  echt grappig hoe goed ze Benefit gekopieerd hebben 🙂

Leave a Reply