Maybelline Superstay 10H Tint Gloss – Forever Fuchsia

Ik geef het toe: ik ben te lui om mijn make up door de dag bij te werken. Daarom ben ik vooral fan van langhoudende producten die van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat mooi blijven zitten.
Mijn nieuwsgierigheid werd dan ook enorm geprikkeld bij het lezen van het persbericht van de nieuwe Maybelline Superstay 10H Tint Gloss. Een liptint maar met de finish en dekking van een lipgloss, dat zou dit product dus beloven.

De verpakking vind ik zo schattig en leuk! De kleurrijke dopjes en de funky vorm is meteen een blikvanger.

De kleur die ik kreeg heet Forever Fuchsia. Er zijn in totaal 6 verschillende tinten verkrijgbaar.

Wat speciaal is aan deze tint/gloss is de applicator. Die is namelijk druppelvormig met een gaatje erin (om het zo mooi mogelijk te zeggen, ahum). Beetje wennen, maar het aanbrengen gaat even goed als met een andere applicator.

De kleur is een mooie bessenrood (en, oke, fuchsia) met een prachtige glanzende finish. De dekking is alvast geweldig! Ik heb zelden zo’n dekkende gloss meegemaakt.

Het aanbrengen vergt wat oefening. Zoals je kunt zien heb ik niet volledig perfect de lijnen van mijn lippen kunnen volgen – ik ben zo onhandig. Maar de dekking! De finish! De kleur! WOW.

Ik ben enorm onder de indruk van deze lipgloss/tint. Hij overleeft zeker maaltijden en drankjes, en kan gemakkelijk 10u blijven zitten. Alleen verdwijnt de glans na een tijdje, en heb je meer een stain effect (maar met dezelfde awesomesauce dekking en kleurafgave).

Oordeel? Halen, deze handel. Hun eerdere Superstay lipproducten behoorden al tot mijn favorieten, en naar mijn mening zijn ze een goedkopere variant van de MAC Pro Longwear producten. Deze komen ook op hetzelfde niveau te staan!

De Maybelline Superstay 10h Tint Gloss kost €10,99 en is te koop bij o.a. Kruidvat en Etos.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

14 Comment

 1. petra says: Reply

  Oh, die kleur past perfect bij jou!! You pretty!!

 2. Mooie kleur!

 3. Oh wauw, prachtige kleur !

 4. Wat een gek kwastje, maar wel een mooie kleur!

 5. Wow, dit is een aangename verrassing! Ben niet zo fan van de eerdere versies van dit product, maar ben nu wel nieuwsgierig naar deze 🙂

 6. Make Up For Women says: Reply

  Ik heb deze onlangs ook getest voor m'n blog en ben er wel vrij tevreden over! xoxo

 7. Anneleen H says: Reply

  Oeh wat een mooie kleur! Ziet er echt heel leuk uit!

 8. Esmay says: Reply

  Wat een gave kleur is dit zeg! Ik vind deze ook heel anders aanvoelen dan écht lipgloss. Meer een lipstick achtig, alleen dan vloeibaarder. Ofzo.

 9. Zoooo dat klinkt goed en ziet er goed uit!

 10. Ik zag 'm al passeren op een andere beauty blog en vond de kleur toen al heel leuk. Maar inderdaad, wat een gekke applicator. Naar het schijnt kan hij z'n 10-hour promise ook niet echt waarmaken, maar goed, welke lip gloss kan dat wel?

 11. Lien says: Reply

  Wow, de verpakking alleen al vind ik heel apart en eens iets anders! 😀 Ziet er goed uit. 🙂

 12. Liesbeth says: Reply

  pretty!

 13. redhotjillypeppers says: Reply

  Hij geeft meer kleur af dan ik verwachtte ! Ziet er goed uit.

 14. beautiesatwork says: Reply

  mooie kleur 🙂

Leave a Reply