Maybelline Dream Cushion Fresh Face Liquid Foundation

Cushion foundations zijn nog steeds helemaal ‘in’! De meeste luxemerken hadden ze al – nu vind je ze ook terug in de drogisterij. Één van mijn favoriete merken, Maybelline, bracht onlangs de Dream Cushion Foundation uit, met SPF 20 en verkrijgbaar in 6 tinten. Cushion foundations staan bekend om hun luchtige texturen en een dekking die je kunt opbouwen. Lees snel verder om meer te ontdekken over deze schattige producten!

Maybelline Dream Cushion Fresh Face Liquid Foundation

De Dream Cushion Liquid Foundation is een compacte fond de teint in cushion vorm en wordt geleverd met een stevige sponsapplicator. Deze is erg handig in gebruik en zorgt voor een mooie, uniforme dekking. Je kan perfect je eigen kwast gebruiken en de applicator voor on the go!

De formule is licht maar toch dekkend en hydraterend. Je kan meerdere laagjes aanbrengen als je meer dekking nodig hebt. De finish is dewy dus als je een vette huid hebt, moet je even afpoederen.

Maybelline Dream Cushion Fresh Face Liquid Foundation

Links zien jullie Ivory en rechts Beige Doré. Ivory is een goede match voor mij (ter referentie: ik zit tussen NC15 en NC20 bij MAC). Ik ben dol op de lichte textuur en glowy finish, en het feit dat je de dekking kunt opbouwen op plekken waar je het nodig hebt.

Ikvind dit een topproduct – alleen bleek ik allergisch te zijn aan één van de bestanddelen in de foundation! Dat zal me leren om niet eerst te testen op mijn huid – áltijd even testen op een klein plekje op je gezicht. Heel jammer want ik vond deze foundation echt de moeite waard.

Maybelline Dream Cushion Fresh Face Liquid Foundation

Als je dus op zoek bent naar een goede cushion foundation die hydrateert en goed dekt, dan moet je deze zeker in huis halen. Zeker als je nog nooit en cushion foundation hebt gebruikt, dan is dit een goed product om mee te beginnen.

Maybelline Dream Cushion Fresh Face Liquid Foundation

Maybelline Dream Cushion Fresh Face Liquid Foundation – €12

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

2 Comment

  1. Florence says: Reply

    Tes photos sont trop jolies! Je suis fan de ce nouveau cushion <3 http://floandco.weebly.com

    1. DianaAPBL says: Reply

      Merci beaucoup Florence xo

Leave a Reply