Max Factor WILD collectie

Ik ben fan van Max Factor make up, en ik kan het nooit laten om even te stoppen bij hun schap in het Kruidvat. Hun mascara’s zijn de enige die werken op mijn stugge, rechte wimpers, dus een dikke hoera voor Max Factor!

Max Factor komt volgende maand uit met een nieuwe collectie, genaamd WILD. Deze draait allemaal rond het benadrukken van de wilde kant van de vrouw. De collectie bestaat uit techno-kleuren en taupe tinten, met de focus op de ogen.

Ik testte alvast enkele productjes uit deze collectie, en ik kan jullie nu al zeggen: ik ben onder de indruk!

(De Clump Defy mascara staat hier ook op de foto, maar die behoort NIET tot de WILD collectie. Deze wordt nog apart gereviewd.)

Laten we eerst een kijkje nemen naar de Wild Shadow Pots. Deze zorgen voor een flinke dosis kleur in je leven. De kleuren gaan van neutraal taupe tot een felblauwe tint – voor ieder wat wils, dus. De kleuren die ik hier heb, heten Feral Brown en Turquoise Fury.

Beide oogschaduws zijn superzacht maar stevig, dus je hebt alvast geen last van fall-out. De pigmentatie is zeer degelijk – onderstaande swatches zijn met één veegje gemaakt. Als je ze nat aanbrengt, wordt de kleur blijkbaar nóg intenser.

Allebei de kleuren zijn echt heel mooi. Een mooie taupekleur is altijd een musthave in een make up collectie, en een turquoise kleur is perfect als accentkleur.

De Wild Shadow Pencils zijn cremeoogschaduws in potloodvorm. Je kan ze als oogschaduw gebruiken, maar ook als oogpotlood.

Deze producten doen sterk denken aan de potloodjes van Urban Decay. Daar stopt de vergelijking trouwens niet, want de oogschaduwpotloden zijn even goed gepigmenteerd en langhoudend. Ze zijn bovendien waterproof en smudgeproof. Echt indrukwekkend!

Deze potloden zijn echt een fijne toevoeging aan het gamma van Max Factor. Zeker na de geflopte Smoky Eye Effect potloden, want die waren echt slecht van kwaliteit… Deze zijn dan weer super, dus Max Factor heeft zich zeer zeker goed herpakt.

Hieronder zien jullie de kleuren nog eens langs elkaar. Je kan perfect de potloden als basis gebruiken en dan de oogschaduws erover aanbrengen. Zo heb je gegarandeerd een prachtige look die de hele dag blijft zitten!

Deze WILD collectie is echt een schot in de roos, naar mijn mening. De producten zijn enorm goed gepigmenteerd en blijven erg goed zitten. Ik ben vooral serieus onder de indruk van de oogschaduwpotloden – ze zijn echt vergelijkbaar met Urban Decay!

De oogschaduws moeten zeker niet onder doen. Ik heb ze nog niet nat geprobeerd, maar als ik andere reviews lees en de foto’s bekijk, dan ben ik zeker dat de kleur nog intenser wordt.

Ik ga sowieso nog eens kijken voor de andere kleuren Wild Shadow Pencils, want de kwaliteit is echt super, en voor zo’n prijs kan je ze toch echt niet laten liggen? 😉

Wild Shadow Pots – €10,99
Wild Shadow Pencils – €8,99

Veel liefs,
Diana

 

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

7 Comment

 1. evelienphilippaerts says: Reply

  Hoe noemt de bruine Wild Shadow Pencil? Heel pwetty!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Het heeft geen naam, maar het is kleur 05!

 2. Maaike says: Reply

  Mooi eh !

 3. Ziet er inderdaad een mooie mini collectie uit!

 4. Mme_Sophistique says: Reply

  ik heb er nog nooit iets van geprobeerd maar ze zien er echt heel leuk uit!

 5. beautiesatwork says: Reply

  nu nog extra gemotiveerd om ze morgen te testen 😀

 6. Die mascara en taupekleurige oogschaduw en oogpotlood… right up my alley 😀

Leave a Reply