Max Factor Lipfinity Lipstick – Just In Love

De nieuwe Lipfinity Lipsticks van Max Factor beloven om de hele dag perfect te blijven zitten, zonder af te geven of te vervagen. Ik testte uit of deze lipstick haar beloftes waarmaakte. Ook benieuwd?

Deze Lipfinity Lipsticks bestaan uit twee ‘delen’: de eigenlijke lipstick en een voedende balsem die de kleur ook langer vasthoudt. Dit is geen nieuw concept – andere merken (zoals L’Oréal) hebben dit ook al uitgebracht.

De kleur die ik hier heb, heet 335 Just In Love. Het is een roodroze kleur zonder shimmers, echt heel mooi! Het is eens iets anders dan knalrood of felroze.

De kleur brengt erg gemakkelijk aan en droogt erg snel op. Zorg dus dat je vlug te werk gaat, anders krijg je oneven vlekken.

De kleur op zich is matte. Als je daar van houdt, kun je het zo laten. Maar voor extra glans en voeding, kan je de balsem gebruiken. Ik vind het resultaat persoonlijk mooier met de balsem. Het voedt de lippen ook want de lipstick alleen voelt een beetje droog aan.

Ik ben meestal sceptisch over de beloftes die make up merken maken, maar deze keer ben ik overtuigd. Eenmaal aangebracht, blijft de kleur perfect zitten. En dan bedoel ik ook pérfect. Je krijgt het enkel af met een sterke make up remover. Ik heb zelfs even met een tandenborstel moeten schrobben om de restjes af te krijgen. Indrukwekkend, dat is het zeker!

Ook deze swatch op mijn arm, kreeg ik niet meer weg. Het bleef zelfs 2 volle dagen zitten.

Dit is dus echt wel het perfecte product voor mij! Je brengt het aan en je moet er voor de rest niet meer naar omkijken. Zelfs bij een stevige hap vervaagt de kleur niet. Ongelofelijk, niet?!

Max Factor Lipfinity – €16,99

Veel liefs,
Diana

 

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

6 Comment

 1. Deze kleur is prachtg! Staat je goed!

 2. petra says: Reply

  Leuke kleur, so you!

 3. So this baby really stick huh? Nice! Covergirl heeft een gelijkaardig product, en dat blijft ook zitten als crazy.

 4. chitchatontherocks says: Reply

  Ik vind de kleur mat ook érg mooi!

 5. Angelique says: Reply

  wow wat een prachtige kleur, klinkt goed inderdaad

 6. beautiesatwork says: Reply

  klinkt veelbelovend 🙂

Leave a Reply