Marie-Stella-Maris Facial Oil

Een tijdje geleden leerde ik het Amsterdams lifestylemerk Marie-Stella-Maris kennen. Ik was direct gefascineerd door het concept: voor elk product dat wordt verkocht, geeft Marie-Stella-Maris een bedrag om wereldwijd schoon drinkwaterprojecten te kunnen realiseren. Hoe mooi is het dat een merk dit doet? En het is niet een speciale actie of tijdelijke promoties – ze doen dit bij iéder verkocht product. Ik testte hun Facial Oil uit en ik weet het nu al – dit smaakt naar meer! Lees snel verder voor de volledige review en om meer te weten te komen over dit topmerk.

Marie-Stella-Maris Facial Oil


Het is toch te bizar voor woorden dat er nog steeds zoveel mensen in de wereld zijn, die geen toegang hebben tot één van de meest belangrijke basisbehoeften van de mens?”

– Patrick Munsters, oprichter Marie-Stella-Maris

Marie-Stella-Maris verkoopt een breed assortiment aan producten: van lichaams -en huidverzorgingsproducten tot huisparfums en zelfs mineraalwater in glazen of gerecycleerde plastieken flessen. Je kan op hun website al hun producten bekijken.

Marie-Stella-Maris Facial Oil

Ik probeerde gedurende enkele weken hun Facial Oil (€44/30 ml) uit. De gezichtsolie is 100% natuurlijk en voedt en hydrateert de huid intens. De droge huid wordt weer soepel en voelt gladder aan. Het kalmeert en herstelt de huid, en fijne lijntjes worden weggevaagd. Het is perfect voor de normale, droge en gevoelige huid.

Ik heb zelf een gecombineerde huid, dus ik gebruik niet snel oliën op mijn gezicht. Ik wou deze toch heel graag proberen en ik ben blij dat ik dat gedaan heb, want deze gezichtsolie is een reddende engel met dit koud en guur weer! Ik breng een druppel of twee aan op mijn gereinigde huid, ‘s avonds na het reinigen. Daarna breng ik mijn nachtcreme aan. Het is erg rijk, maar toch maakt het mijn huid niet vettiger.

Marie-Stella-Maris Facial Oil

Ingrediëntenlijst: Carthamus, Tinctoruis seed oil, Simmondsia chinensis seed oil, Parfum, Tocopherol, Linalool, d-Limonene, Geraniol, Coumarin, Citronellol.Marie-Stella-Maris Facial Oil

Ik raad deze olie aan aan iedereen, ongeacht je huidtype. Natuurlijk hebben drogere huidjes meer baat aan een olie, maar zelfs mensen met een vettigere huid hoeven het product niet uit de weg te gaan. Het hydrateert enorm en laat de huid zachter en voller aanvoelen. Ik gebruik hem nu niet meer iedere avond, maar ongeveer twee keer per week als een hydratatieboost.

Marie-Stella-Maris Facial Oil

Marie-Stella-Maris is een prachtig merk met een geweldige visie en doel. Je kan er meer over lezen op hun website, en ook direct hun producten kopen.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone